Филтриране

Активирани филтри:

  • Капацитет: 60 - 69 Ah

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори от 60 до 69 Ah

Има 63 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 812 отзив/а

Когато става дума за стопанисването на автомобила, лодката или караваната, място за компромиси няма. Задължително е да спазваме това изконно правило, ако искаме да се наслаждаваме на комфорт, удобства и сигурност по време на движение по пътищата. Навременната смяна на негодния за употреба акумулатор е действие с висока степен на важност, защото ако компонентът не работи правилно, няма да може да ни осигури и безпроблемен старт. Със сигурност се касае за техническа неизправност, която трябва да разрешим - в кратки срокове при това.

В раздела предлагаме различни видове акумулатори 60ah (амперчаса) с широко приложение, на които можете да заложите, ако животът на старата батерия е вече приключил. Освен голямо продуктово разнообразие, тук ще откриете и ниски цени, които безпроблемно ще можете да си позволите. Подобрете техническото състояние на превозното средство с онлайн магазин Макскар и забравете за нискокачествените решения, които не водят до добри резултати. 

Къде се използват акумулаторите 60ah

Преди да закупите акумулаторна батерия с капацитет 60ah, 62ah, 65ah или 65 ампера е хубаво да се информирате добре какво е нейното приложение. В случая има резон да говорим за употреба по следните направления: 

  • За коли;
  • За каравани;
  • За лодки;
  • За кемпери. 

В категорията ще видите и тягови акумулатори 60ah, които предлагаме с максимална гаранция и с безкомпромисно качество, каквото в повечето случаи се търси. Дори и да предпочитате бюджетни решения, отново можете да се придържате към завишените си критерии за избор, на които ние от Макскар можем да отговорим.

Какви видове предлагаме

Акумулаторите 60ah са подходящи за модерните превозни средства - те са топ избор в много отношения, но най-вече когато фокусът на покупката са оптималните технически параметри, които всъщност правят и разграничението между отделните видове батерии. Или иначе казано: 

  • Производител/марка - Banner, Berga, Bosch, Electra, Exide, Moll, Monbat, Optima, Tudor, Stark, Varta, YAK и др.;
  • Гаранция на акумулатора 60ah - 6, 12, 24 и 36 месеца;
  • Клеми - Т1 - стандартни, комбинирани, други;
  • Технология - AGM, Calcium, Dual AGM, EFB;
  • Стандарт на кутията - японски стандарт (JIS), високи (L), ниски (LB).

Изберете акумулатор 60ah с коректните параметри и придайте съвременно звучене на превозното средство, което да личи още със стартирането на двигателя. Технологичните постижения на 21 век ни дават възможност да оптимизираме работата на автомобила или лодката, мотора или караваната, разчитайки на най-новите производствени технологии със световна признатост.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95