Филтриране

Активирани филтри:

 • Капацитет: 70 - 79 Ah

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори от 70 до 79 Ah

Има 64 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 814 отзив/а

Акумулаторът е една от най-важните части от електрическата система на автомобила. Той осигурява тока, нужен на стартера, за да запали двигателя. Също така, изпълнява функцията на “склад’’ за напрежение на системите на автомобила, когато е в покой.

За да сме доволни от работата на акумулатора, е нужно да заложим на високите изисквания при неговия избор. Батерията трябва да бъде проектирана така, че да удовлетворява потребителските ни нужди, а същевременно да отговаря и на европейските изисквания и стандарти за високо качество. Ключов елемент при нейния избор е мощният стартов ток, който осигурява ефективност и при студен старт. 

Ако искаме да постигнем едно задоволително ниво на цялостното захранване, е препоръчително да търсим не просто евтини акумулаторни батерии, но и такива с висока производителност, каквито Ви очакват в този раздел на онлайн магазин Макскар. Налични са с капацитет (ампера) от 70ah до 79ah - 72ah, 75ah, 77ah и др.

За какви моторни превозни средства са подходящи акумулаторите от 74ah 

Акумулаторите 74ah влизат в категорията 70-79ah, като те могат да се използват за моторни превозни средства с различен принцип на работа и технически нужди. А именно: 

 • Автомобили; 
 • Кемпери;
 • Каравани; 
 • Лодки;
 • Кемпери;
 • Тягови.

Ниските цени са също част от фирмената ни политика, която се стремим да развиваме, подобряваме и оптимизираме в съответствие с търсенето и предлагането, нуждите на потребителя и иновациите, които автомобилната индустрия поставя пред нас.

Какво е важно да знаете при избор

Марки като Бош, Старк, Банер, Електра и Варта гарантират безупречното представяне на продукти като акумулаторните батерии 74ah, но какво още трябва да вземем под внимание, когато е дошло времето да изберем акумулатор с такъв капацитет? За да отслужи авто компонентът препоръчителното от производителя време за работа дори и при наличието повече електрически консуматори и електроника, е препоръчително да завишим изискванията си и да се стремим към намирането на акумулатор 74ah с перфектно качество. Ето на какво препоръчваме да обърнете внимание при покупка:

 • Размери на кутията (Д/Ш/В);
 • Основно предназначение;
 • Поляритет - ляв и десен плюс;
 • Напрежение и капацитет;
 • Клеми;
 • Пусков/стартов ток;
 • Стандарт на кутията;
 • Технология;
 • Тегло;
 • Гаранция;
 • Марка и цена.

Дори и при наличието на атмосферни капризи акумулаторът 74ah трябва да осигурява сигурен студен старт, а в работен режим да демонстрира отлично техническо представяне, което напълно покрива предварително поставените от нас изисквания. Разработени по уникална технология, всяка една батерия 74ah в раздела ще покрие и най-големите енергийни нужди, а поддръжката им няма да Ви затрудни пo никакъв начин.

Какви видове акумулатори 75ah ще откриете в каталога на Maxcar?

Акумулаторите с капацитет от 70Ah до 79Ah намират приложение при коли на дизел с работен обем на двигателя от 1700 до 2200 куб.см, както и при бензинови от 2000 до 2500 куб.см. Амперите, при означенията, указват стартовия ток, докато амперчасовете са ориентир за капацитета или големината на съхраняваната мощност. На всяка батерия има указание за разположението на плюсовата клема. 

При нас може да намерите решения на изгодни цени, от които:

 • VARTA – това е един от най-утвърдените производители, като предлагаме продукти от сериите SILVER DYNAMIC, BLUE DYNAMIC и PROFESSIONAL DUAL PURPOSE AGM. Има както с десен, така и с ляв плюс. Предназначени са за освен за автомобили, но и за кемпери и лодки. Всяко от предложенията е с T1 стандартни клеми, а прикрепянето им е B00 или B13;
 • BOSCH – разполагаме с огромен избор от доайена в производството на акумулатори. Ще намерите решения от няколко серии, от които – POWER PLUS, POWER, POWER START STOP, ASIA SILVER. Може да избирате от продукти с AGM технология, Calcium или EFB, във вариант от 75Ah и 730А или 720А. Артикулите на тази марка са подходящи единствено за автомобили. Има опции от различни стандарти на кутията - L – Високи, LB – Ниски и JIS – Японски стандарт. При последния – клемите на акумулатора са разположени над тялото на акумулатора поради спецификата на монтаж при някои модели. А AGM и EFB технологиите се прилагат при колите със старт стоп системи;
 • EXIDE – може да избирате от няколко серии на бранда: PREMIUM, с варианти от 72, 77 и 75Ah, EXCELL, CLASSIC, AGM и MARINE & LEISURE DUAL AGM. Продуктите, част от тези селекции, са предназначени за леки коли, каравани, кемпери, тягови превозни средства и лодки;
 • MOLL – един от най-качествените немски акумулатори може да разгледате в 2 опции: MOLL M3 PLUS 75Ah 680A R+ и MOLL START/STOP PLUS AGM 760A R+;
 • TUDOR – от тази марка се предлагат два модела: HIGH TECH CARBON BOOST 72Ah 720A R+ и HIGH TECH CARBON BOOST 77Ah 720A R+;
 • OPTIMA – изключителни акумулатори от най-висок клас, известни със своята издръжливост, приложимост и уникален дизайн. Осигуряват много силен стартов ток и са приложими при превозни средства като лодки, каравани и различни машини. Те са с универсален поляритет и се предлагат в 2 разновидности: 75Ah 975A YT S - 5.5 и 75Ah 975A BT DC - 5.5;
 • STARK – бюджетни варианти за по-непретенциозни коли, които ще свършат чудесна работа. Освен стандартния модел BLUE 74Ah 680A R+, имате избор на JIS модели с BLUE 560A, с ляв и десен плюс.

В нашия сайт може да откриете още модели с капацитет 70, 79, 75Ah или друг от марките BANNER, предоставящи най-голяма разновидност – със 70, 72, 74, 77 и 75Ah, BERGA, ELECTRA, GIGAWATT, MONBAT, YAK и UNIVERSAL POWER – един вариант от 75Ah. Всички предлагани продукти с капацитет в този диапазон, на която и да е марка, са с 12V напрежение.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95