Магазините ни ще работят в петък - 24 май от 10 до 15 часа! (без Младост 1 - София) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

 • Предназначение: ATV

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за ATV

Има 95 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Няма особено значение на какъв точно вид моторно превозно средство сме собственици - във всички случаи сме задължени да се грижим за неговото задоволително техническо състояние, което прави възможна и безопасната му употреба. Едно от най-важните неща, за които трябва да помислим, това е смяната на акумулаторната батерия, когато тя прослужи времето си за експлоатация, а производителността ѝ видимо се влошава с всеки изминал ден.

Какви акумулатори за ATV ще видите в магазин Maxcar

Покупката на акумулатор за АТВ е отговорна, защото от избора му до голяма степен зависи работоспособността на превозното средство, неговото поведение по време на движение в конкретни пътни условия, първоначалното му стартиране и не на последно място - нашата безопасност. Водещо изискване към този автокомпонент е той да бъде максимално олекотен, за да не оказва негативно влияние върху управлението на нашето ATV, което е предназначено за различни по вид терени (включително и планински участъци) - all terrain vehicle.

За да може акумулаторът да устои на силните вибрации, трябва да притежава добри спецификации и да е избран в правилните размери. В онлайн магазин Maxcar ще откриете качествени батерии за АТВ в доста разновидности, като например:

 • Banner Bike Bull 6V - подходящ и за снегомобили, косачки и Jet; 
 • Exide Bike 12V - за ATV и мотоциклети;
 • Vega 12V - за косачки, мотоциклети и АТВ;
 • Bosch 12V - снегомобили, косачки, мотоциклети, ATV и др.

Акумулаторите за АТВ намират всеобхватно приложение, като могат да се използват в много сфери и индустрии - строителство, селско стопанство, военно дело, спасителни дейности и др., което ги определя като отговорен, но същевременно и сложен избор. 

С какво се отличават от останалите

По-малките размери и тегло са най-характерната отличителна черта на акумулаторите за АТВ. Корпусът им е олекотен, за да не предава излишна тежест, а респективно и ненужно напрежение по време на движение. Управлението на превозното средство трябва да е безпроблемно и да не осуетява неговия пълен контрол, осъществяван от страна на водача - без значение терена, по който се движи.

Как да изберете подходящ вид

В категорията ще срещнете акумулатори за АТВ - бъги, които осигуряват високо ниво на напрежение и притежават максимален капацитет, така че техническото им представяне да е безупречно. Вземете под внимание следните характеристики:

 • Поляритет;
 • Капацитет;
 • Гаранция;
 • Клеми;
 • Напрежение;
 • Технология;
 • Прикрепяне;
 • Цена.

Доверете се на магазин Maxcar - многообразие от акумулатори за АТВ на достъпни цени, гарантирано качествени и оригинални продукти, специални отстъпки за специални клиенти. Станете част от тях!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95