Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Автомобили

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Автомобили

Има 296 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Огромната част от автомобилите притежаващи двигатели с вътрешно горене в България имат нужда от обикновен стартерен акумулатор. Неговата работа е да подава ток към стартера при палене на двигателя и да захранва системите по време на път. Важно е да знаете, че тези акумулатори трябва да са винаги заредени в определени технически граници на напрежение. Извън тях живота им намалява до няколко пъти. Често това се причинява от стара или развалена зарядна система или утечки по купето. Проблемът създават и допълнително вградени аудио системи, монитори или алармени инсталации. По наше мнение проблемът при 99% от дефектиралите батерии (преди края на гаранционната им поддръжка) идва от неправилна експлоатация. Можете да предположите, че този срок е установен статистически, независимо от производителя и серията на продукта. Нещата са сметнати правилно. Естествено тези проблеми се установяват трудно, което води до напрежение между търговците и потребителите. Друг голям проблем, който срещаме е неправилният избор на капацитет на акумулатора. Важно е да се разбере, че зарядната система на всяка кола има определени възможности и капацитет на зареждане. Монтирането на „по-малък“ или „по-голям“ акумулатор води до негово недозареждане или презареждане. Естествено това рефлектира и на срока на служба на продукта. В MAXCAR.BG правим задължителна проверка по каталог за всяка продажба. Провеждаме и допълнителна техническа консултация за да избегнем подобни проблеми. Извършва се и задължителна проверка на зарядната система на колата. При така положените усилия, можем да се похвалим с изключително малко рекламации на продукти закупени от нашите магазини. Гордо можем да кажем, че уважаваме гаранцията на стоките, които продаваме!

Напоследък все по-често по улиците се срещат автомобили с вградени Start-Stop системи. Важно е да се знае, че тези коли имат нужда от специални акумулатори, които са способни на циклично зареждане и състояние на полуразряд. За тях са предвидени акумулатори, които са произведени по новата AGM технология. Същото важи и за коли с високо ниво на електрически консуматори или натоварено, професионално предназначение, таксиметрови или служебни автомобили.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95