Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Електрически скутери

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Електрически скутери

Има 6 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Както при всички ел превозни средства, така и при електро скутерите, е важно да разполагат с акумулатор, благодарение на който да осъществят движението си. Този компонент от устройството на вашия електрически скутер е важен, защото без неговата изрядност, вашето превозно средство няма да може да бъде използвано за движение. 

Какво трябва да знаете относно акумулаторите на електрическите скутери?

За задвижването както на скутери, така и на ел триколки е важно да разполагате с качествен и изряден акумулатор. За разлика от миналото, в днешно време за захранването на едно МПС, се използват малки на размер акумулатори, които притежават голяма мощност. По този начин се постига функционалност и компактност. Това се дължи на преходът от оловни към литиево-йонни батерии. Друг подходящ вариант, на който можете да се доверите, е литиево-йон-фосфатните батерии.

Тези два варианта предоставят отлична възможност за съхранение на енергия, без да заемат много голямо пространство. Те притежават висока енергийна плътност. Именно поради тази причина, когато си закупуване ново електрическо превозно средство от този тип, е важно да го заредите напълно преди използване. Така ще съхраните спецификите на високо ниво и ще получите максимална производителност.

В случай, че батерията започва да се изчерпва лесно, не ви осигурява нужния заряд и намалява своята производителност, е важно тя да бъде заменена. За да си осигурите по-дълготрайно ползване, зареждайте правилно и спазвайте циклите като изчаквате достигане до максималните 100 %.

Какви видове акумулатори за електрически скутери ще откриете в нашия онлайн магазин Maxcar?

Акумулаторите, които ще откриете при нас, подходящи за електрически скутери и триколки, се разграничават в зависимост от следните характеристики:

  • капацитет – разполагаме с няколко варианта, чийто капацитет бива 14, 16 или 20 ah;
  • тегло – според тежестта ще откриете модели, тежащи 4.4 кг, както 5.5 кг и 5.9 кг. Изберете най-подходящия вариант за вас и вашето ел средство за придвижване;
  • размери – много важен фактор за вместимостта, е да обърнете внимание на височината, ширината и дължината. 

Всички артикули, които предлагаме в тази категория, разполагат с гаранция от 12 месеца. В каталога ни ще откриете модели, подходящи за тягови МПС с напрежение от 12 V. Имате възможност да изберете и според каталожния номер. Всеки акумулатор за електрически скутер се предлага на достъпни и евтини цени, както и притежава висококачествена изработка, подкрепена с гаранционен срок. Възползвайте се от периодичните промоции, които предоставяме на своите потребители.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95