Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Инвалидни колички

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Инвалидни колички

Има 4 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

За да се придвижват електрическите превозни средства, те имат необходимост от компонент, който да генерира заряд и да подава на цялостната система. Инвалидните колички на този принцип, които не се управляват ръчно, също се нуждаят от подаване на ток. То се извършва посредством акумулатор. 

Какво трябва да знаете за акумулаторите на инвалидните колички?

Има няколко важни особености, които касаят избора на компонент от този тип, както и за зареждането му:

  • много е важно да съобразите капацитета на батерията и дали тя би била подходяща за вас;
  • друго важно условие, на което трябва да обърнете внимание, е че този тип средства за придвижване са ограничени откъм размери, което създава специфичност и при избора на такива устройства за захранване. Съобразете техните параметри и дали ще паснат на отделеното място за поставяне;
  • за да бъдете сигурни, че ще получите максимална производителност, висока ефективност на зареждане, както и издръжливостта на батерията ще се повиши, използвайте само оригинални устройства;
  • повечето батерии, които се използват, са олово-киселинни, което се дължи на множеството им предимства. Важно условие, което трябва да спазвате през първите 6 месеца, е да извършвате зареждане до максимум. По този начин, ще получите максимална производителност и ще се минимализира загубата на капацитет;
  • когато избирате устройство за захранване, трябва да го съобразите с модела на средството за придвижване, с което разполагате. Това се дължи именно поради ограниченото място за поставяне. 

Какви видове акумулатори за инвалидни колички ще откриете в онлайн магазин Maxcar?

При нас ще откриете няколко висококачествени варианта, които основно се разграничават в зависимост от капацитета на батерията. Всички те са произведени от Universal Power. Ще откриете модели с по-малък капацитет, като 33 ah, предназначени за тягови средства за придвижване. Разполагаме и с по-големи, чийто капацитет се равнява на 42, 55 или 75 ампер-часове. Разграничават се и според теглото и размерите, които се оказват много важни при избора на акумулатор за инвалидната количка. Има модели с тегло от 11 кг, както и такива, които са по-тежки – 23 кг. Напрежението е 12 V.

Всички акумулатори за инвалидни колички, които ще откриете при нас, в онлайн магазин Maxcar, се предлагат на евтини цени, с възможност за 12-месечна гаранция. В случай, че не се ориентирате самостоятелно, можете да ни потърсите за помощ.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95