Филтриране

Активирани филтри:

 • Предназначение: Jet

Производител

Производител

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Капацитет

Капацитет

Гаранция

Гаранция

Клеми

Клеми

Напрежение

Напрежение

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Jet

Има 63 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 764 отзив/а

Техническата подготовка на превозното средство като джета занимава съзнанието ни през определен период от време. Налага ни се да се изправим пред сериозни дилеми за разрешаване, изходът от които е предопределящ в много аспекти. Най-вече за това да се движим безопасно по междуградските пътища, да се насладим на офроуд шофиране или да пътуваме по море - кой както предпочита. 

Едно със сигурност е ясно - изборът на акумулатор с правилните параметри е задължителен, когато паленето на мотора е затруднен, а производителността му - чувствително намалена. В категорията сме представили батерии за jet, които можете да поръчате онлайн в няколко лесни стъпки и на атрактивни цени. Заложете на магазин Макскар и купете батерии за джетове с оригинален произход и гаранция за качество. 

Какви акумулатори за джет ще откриете в Макскар

Акумулаторите за джет в секцията могат да бъдат класифицирани според техническите им спецификации и принципът им на работа. Всеки един продукт може да достигне различно ниво на производителност, от която зависи и ефективността на електрическата консумация в режим на работа. Включили сме в продуктовия си каталог модели акумулатори за джет с максимални технически възможности и потенциал, така че всеки един наш клиент да успее безпроблемно да открие продукт, който да отговаря на потребителските му изисквания. Тук ще видите акумулаторни батерии: 

 • Banner Bike Bull 11ah, 6V;
 • Banner Bike Bull 8ah, 12V;
 • Vega 6,5ah, 12V;
 • Bosch 12ah, 12V;
 • Vega 8ah, 12V и др.

Постарали сме да създадем един разнообразен онлайн каталог, включващ акумулатори за джет, които ще добавят още по-голяма производителна стойност на превозното средство, когато то е в движение. 

Кои са задължителните параметри за избор

За да успеете да извършите коректен избор на акумулатор за джет, проучете добре следните параметри по-долу, които ще срещнете в настоящата категория:

 • Марка - Banner, Bosch, Vega;
 • Капацитет (в ампера) - 8ah, 11ah, 12ah, 18ah, 19ah и др.;
 • Напрежение - 6V, 12V;
 • Поляритет - десен и ляв плюс;
 • Технология - AGM;
 • Гаранция - 6 месеца;
 • Цена.

Инвестицията в нов акумулатор за джет си струва. Без значение на какъв вид моторно превозно средство сме собственици, трябва да извършваме неговата поддръжка по акуратен начин, акцентирайки на важни неща, като например батерията и нейната висока производителност, която винаги трябва да е на ниво. 

Как да поръчате онлайн

Ние предлагаме лесни поръчки само с един клик, което ще Ви спести ценно време, а и ще направи пазаруването от магазин Макскар още по-приятно. След като сте избрали конкретен артикул, изберете желаното количество и попълнете данните за доставка - толкова е лесно!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95