Филтриране

Активирани филтри:

 • Предназначение: Лодки

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Лодки

Има 34 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 814 отзив/а

Пътешествието с яхта е вълнуващо, разтоварващо, а понякога и доста екзотично. То е начин да се отпуснем, да релаксираме и да забравим за всички проблеми, които занимават ума ни. Но наред с желанието да прекараме малко време сред морето, трябва да се погрижим и за добрата подготовка - избор на лодка и нейното релевантно оборудване. В това число влиза и акумулаторът, който ще осигурява необходимата мощност на плавателно средство по време на движение. От MAXCAR можем да Ви предложим финансово-изгодни и функционални решения, които си заслужават, погледнато от всеки ъгъл - уверете се сами!

Какви акумулатори за лодки предлагаме в раздела

Зад всяко едно добро решение стои правилно изработена концепция, която да можем да доразвиваме. От онлайн магазин MAXCAR се стремим да надграждаме над постигнатото дотук, осигурявайки на клиентите си разнообразни решения на сносни цени, които са не просто качествени, а и модерни. В тази категория ще видите тягови акумулатори за електрически двигатели на лодки, които могат да бъдат разграничени по следния начин: 

 • Производител - Banner, Exide, Varta и Optima;
 • Поляритет - десен полюс, ляв полюс, универсални;
 • Капацитет на акумулатора - 50-59ah, 60-69ah, 70-79ah, 80-89ah, 90-110ah, 111-240ah;
 • Гаранция - 12 месеца, 24 месеца, 36 месеца;
 • Клеми - стандартни, комбинирани, други;
 • Ел. напрежение;
 • Технология - AGM и Dual AGM;
 • Размери (дължина, широчина и височина);
 • Стандарт на кутията;
 • Прикрепяне.

Акумулаторите в раздела могат да бъдат използвани за различни плавателни съдове като яхти, моторници, моторни лодки и др. В работен режим те ще осигурят много висока производителност дори и когато всички системи и уреди работят. Именно това прави нашите предложения за лодки уникални - те не само могат да бъдат закупени на ниски цени, но и да бъдат открити в голяма складова наличност.

Какво е характерното за тях

Тук е на фокус цикличната ефективност, която е внушителна, а експлоатационният срок на акумулатора за лодка - с голяма продължителност. Това прави използването им надеждно и икономически изгодно, но най-вече финансово оправдано, което е критерий със съществено значение за собствениците на плавателни и други видове превозни средства. 

Как да направим правилен избор - специфики, които да вземем под внимание

Най-важната специфика, на която трябва да обърнем внимание при покупката на акумулатор за лодка, това е неговата мощност. Колкото по-голяма е тя, логично, толкова по-висока производителност ще може да отчете батерията. Марката е също значим фактор, предопределящ избора на подобен продукт. Магазин MAXCAR си партнира с водещи производители в областта на високотехнологичните решения, които носят след себе си редица преимущества и дивиденти.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95