Филтриране

Активирани филтри:

 • Предназначение: Мотоциклети

Производител

Производител

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Капацитет

Капацитет

Гаранция

Гаранция

Клеми

Клеми

Напрежение

Напрежение

Технология

Технология

Прикрепяне

Прикрепяне

Акумулатори за Мотоциклети

Има 65 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 547 отзив/а

Пътната обстановка става все по-натоварена с течение на годините. Броят на шофьорите нараства стремглаво, което води и до все по-интензивния трафик по улиците във всяка една част от деня, но най-вече през пиковите часове. Това ни кара да потърсим алтернативни решения за придвижване, като в случая съвременните скутери и мотоциклети са едно практично решение, което се свързва и с множество финансови ползи.  

Поддръжката на мотора е сравнително лесна, като тя включва и покупката на подходящ мото акумулатор. Какъв да изберем? В раздела ще откриете отговорите, ще намерите и обещано ниски цени за нови мотоциклетни батерии с циклично зареждане - литиево йонни и гелови, също както и с различен капацитет - 6ah, 9ah, 10ah, 12ah, 14ah, 18ah и др.  

Как да изберем акумулатор за мотор

Доста водачи на МПС ще определят покупката на мото батерия като въпрос с повишена трудност, над който обикновено размишляваме дълго време. И така и трябва! Все пак, рано или късно, ако не осигурим на превозното средство възможно най-добрите технически решения, то ще ни създаде проблеми и ще изпревари планираната дата за посещение на сервиза. Изборът на акумулатор за мотор във всички случаи следва подробен оглед на спецификации като: 

 • Поляритет - ляв и десен полюс;
 • Напрежение - 6v и 12v;
 • Капацитет Ah - 1-29Ah;
 • Технология - AGM, Calcium; 
 • Пусков ток;
 • Дължина;
 • Ширина;
 • Височина;
 • Тегло на акумулатора за мотор;
 • Гаранция;
 • Марка;
 • Цена. 

Напълно вероятно е да не сте наясно с подобен вид автомобилно оборудване като акумулатора за мотор, оказващ пряко въздействие върху безопасното и комфортно пътуване с мотоциклета по улиците на града, по магистралата или дори неравни терени с екстремна структура.  

С какво е по-различен от останалите

Акумулаторите за мотори се асоциират с изключителна производителност, която се разгръща на 100% дори и при лоши атмосферни условия. Проявяват се и с отличната си устойчивост на вибрации, а работоспособността им се задържа за много дълго време. За разлика от батериите за леки коли например, мотоциклетните запазват дълговечността си и при многократно зареждане, по-познато като “циклично”. Предлагат добра защита от изтичане при наклон, а монтажът им понася и доста по-голяма свобода на действие.  

Какви марки ще откриете в раздела

Работим само с доказали се на пазара производители на акумулатори за мотори, които застават с името си зад асортимента си от продукти и упоменатото за тях качество. Марки като Banner, Bosch, Varta, Vega и Exide имат какво да предложат, а Вие, от друга страна, от какво да се възползвате.   

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ