Магазините ни ще работят в петък - 24 май от 10 до 15 часа! (без Младост 1 - София) СЕДМИЧНАТА ОФЕРТА

Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Скутери

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Скутери

Има 46 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

За да се задвижва вашия скутер, се нуждае от акумулатор за целта. Те се различават от тези за автомобилите, което означава, че когато избирате да закупите нова част, която да осигури електрозахранването на вашето моторно превозно средство, трябва да заложите на такава, която да е специфична за него. Основните характеристики, на които трябва да обърнете внимание, са стартовият ток и капацитетът.

Какви видове акумулатори за скутери ще откриете при нас?

Основните видове акумулатори за скутери, които можете да откриете и при нас, са следните:

  • киселинни – те са лесни за използване и проявяват чувствителност към по-дълбок заряд;
  • AGM – за разлика от киселинните, при тези модели не се добавя електролит. Те се характеризират с голямо потребителско търсене, отлична херметичност и възможност за действие при различни температурни условия. За зареждането им се изисква наличието на оригинално зарядно устройство;
  • GEL – според проучвания и тестове, тези модели предоставят дълъг експлоатационен живот, равняващ се на около 10 години. Благодарение на силиконовото участие, при повреда на корпуса на акумулатора за скутер, електролитът няма да изтече.

Повечето ни предложения разполагат с възможност за бързо зареждане и не изискват никаква поддръжка. Нашите предложения се различават по пусков ток, напрежение, капацитет. Стандартно използват напрежение от 12 V, като такива са МПС с 50 кубика. Има и модели с 6V. Според капацитета ще откриете няколко варианта – 4 ah , 6 ah, 7 ah, 9 ah. Според пусковият ток има възможност за продукти с 185 A, както и такива със 700 A. За скутери с повече мощност, като 125 кубика, е важно да се снабдите с акумулатор, предоставящ по-голям стартов ток.

Защо да изберете онлайн магазин Maxcar за направата на вашата покупка?

Причините да изберете именно нас сред всички търговци на автомобилни и моторни авточасти са много. На първо място стои нашата лоялност към клиентите, прозрачност, както и високо качество на компонентите, които предоставяме за закупуване. Относно акумулаторите за скутери, ние си сътрудничим само с доказани марки в производството на такива артикули, а именно Banner Bike Bull, Exide, Noco. Минималната гаранция, която можете да получите е в срок от 12 месеца, докато най-голямата, явяваща се като изгодна и отлична промоция, е 60-месечна. 

Ние предлагаме богат асортимент от части, сред които да откриете точната за вашето моторно превозно средство. Всички наши предложения са на достъпни цени.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95