Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Соларни системи

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за Соларни системи

Има 10 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Ако сте привърженици на зелените източници на енергия и разполагате със слънчеви панели, то със сигурност знаете, че те имат нужда от подходящ акумулатор, който да осигурява непрекъсната енергия. Принципът на действие се основава на задържане на енергията, която е генерирана от фотоволтаците, за да може да се консумира през времето, когато няма слънчева светлина, от която да се черпи. 

Какво трябва да знаете за акумулаторите за соларни системи?

Запазването на енергия се измерва в ампер часове. Капацитетът не зависи само на определеният от производителя, но и до голяма степен определящи обстоятелства са климатичните условия, циклите на зареждане и разреждане на батерията, както и времето, в което вече се използват. 

Новите компоненти за соларни системи притежават най-висока производителност и енергийна ефективност, която с времето респективно намалява. Това изисква подмяната през определен период. Причината за различните влияния върху функционалността на батерията, е нейната конструкция и именно обстоятелството, че тя е електрохимично устройство.

Олово-киселинните батерии са сред най-предпочитаните и окачествени като първокласни, защото са издръжливи и функционират за най-дълъг период от време. 

Акумулаторите за фотоволтаични системи, които са с доказано качество и са предпочитани сред потребителите на зелена енергия, са AGM. Наричат се още гелови и разполагат с дълъг живот, равняващ се до 10 години за най-висококачествените.

Какви видове акумулатори за соларни системи ще откриете в нашия онлайн магазин Maxcar?

В нашия онлайн магазин Maxcar ще откриете устойчиви и дълготрайни акумулатори за соларни системи, които се предлагат на достъпни цени и са с гаранция от 12 месеца. Можете да ги откриете и по каталожен номер. Те се предоставят с отлични характеристики и се разграничават в зависимост от следните параметри:

  • капацитет – в диапазон от 90 – 110 ah и 111 – 240 ah;
  • тегло – при нас ще откриете акумулатори за соларни системи с тегло от 25 кг, 31 кг, 46.6 кг, 63 кг. Респективно с увеличаването на теглото, расте и размерът, категоризиран в зависимост от височината, дължината, ширината;
  • напрежение – разполагаме с модели за 6V, 12V;
  • предназначение – повечето модели предоставят широк спектър на приложение. Подходящи са за соларни панели, косачки, моторни лодки, тягови устройства, подемни платформи, почистващи машини, колички за голф. 

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95