Филтриране

Активирани филтри:

 • Предназначение: Тежкотоварни

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за тежкотоварни автомобили

Има 61 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Тежкотоварните автомобили, които се движат по пътищата, трябва да са в изрядно техническо състояние, което включва изправността на всяка една система, механизация и консуматив - част от неговото устройство. В това число влиза и акумулаторът, който дава възможност на камиона да освободи пълния си потенциал, а многобройните ел. консуматори да не затрудняват неговата 100% работоспособност.

В случая говорим за едно значително потребление на енергия - отопление, охлаждане, електроника и др., което не би могло да бъде осъществено ефективно, ако камионът не е оборудван с достатъчно мощен акумулатор. Батерията трябва да посреща потребителските ни изисквания и дори да задминава очакванията ни със своята впечатляваща производителност - тук ще откриете именно такива решения!

Какво включва каталогът ни с акумулатори за камиони

В настоящия раздел всеки един от Вас ще открие акумулатори за камиони с висока издръжливост, най-вече към стандартните за тежкотоварните автомобили вибрации с широк диапазон. Ето какви батерии ще видите тук: 

 • Марка - Banner, YAK, Moll, Bosch, Stark, Varta и др.;
 • Капацитет на акумулатора за камион - 90-100 ah, 111-240 ah, над 240 ah;
 • Технология - EFB, Calcium, Dual AGM;
 • Според гаранцията - 12 и 24 месеца;
 • Поляритет - десен плюс и ляв плюс;
 • Размери - A, B, C, D, D05, D06, GR 31, LOT 7, NATO и др.

Предлагаме нови акумулаторни батерии за тежкотоварни автомобили 12v, които са евтини, хубави и с капацитет (ампера), който е напълно достатъчен, за да удовлетвори техническите потребности на превозното средство - 160ah, 180ah, 195ah, 225ah и др. 

Как да изберете подходящ модел

Акумулаторът за камион е нужно да има най-вече добра производителност, благодарение на която да могат да се покрият дори и някои извънредни изисквания за безопасност по време на движение. Тежкотоварните автомобили имат сложна конструкция, а предназначението им изисква адекватно оборудване с обещаващо надеждни показатели, които да интегрират превозното средство в пътния трафик по възможно най-добрия начин. Важно е батерията да притежава анти-възпламеняваща система, максимална функционалност и минимум саморазряд. 

Защо да пазарувате от магазин Макскар

Заедно с Макскар ще успеете да окажете коректна и финансово поносима техническа поддръжка на тежкотоварният автомобил, като при нас ще намерите:

 • Богат асортимент от автостоки на склад; 
 • Бърза доставка в рамките на денонощие;
 • Право на проверка и връщане на пратката (в срок от 14 дни);
 • Оригинален произход на всеки един продукт, наличен в сайта; 
 • Любезно обслужване и професионално съдействие при възникнали въпроси. 

Каталогът на онлайн магазин Maxcar включва тежкотоварни акумулатори и изгодни цени, каквито всеки търси да открие в стремежа си да окаже една адекватно поддръжка на камиона в рамките на конкретен бюджет.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95