Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Тягови

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Тягови акумулатори

Има 65 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Не всеки от нас притежава широк набор от технически познания, които да използва в редица ситуации от ежедневието. Има обаче някои въпроси, изискващи от нас да се информираме подробно, за да сме в състояние да вземем коректно решение или да извършим някоя покупка.

Доста от понятията, с които се сблъскваме, са ни напълно непознати, което налага по-подробното проучване на конкретната материя, продукт или услуга. Така например предназначението на тяговите акумулатори често пъти остава неясно, като в случая е добре да се запознаете отблизо с техния принцип на действие и основно предназначение преди да спрете вниманието си на конкретен модел.

Какво е тягов акумулатор

В тази категорията на магазин Макскар е налично онлайн многообразие от тягови акумулаторни батерии, от което можете да се възползвате срещу ниски цени. Всичките ни предложения са нови, с дълъг срок на годност и специално проектирани за съвременното превозно средство, което се нуждае от адекватна техническа поддръжка и то своевременна. 

Предназначението на този вид акумулатори е свързано със стартирането на всички двигатели с вътрешно горене, а самото им стандартизиране се основава на технически положения като капацитет (ампери), номинално напрежение и стартов ток. Необходимата мощност при различните превозни средства е различна, като това е и един от основните критерии за избор - 2V, 6V, 12V и 24V.

За кои превозни средства са подходящи

Тяговите акумулатори се използват за превозни средства като леки коли, тежкотоварни автомобили, моторни шейни, лодки, каравани, електрокар, инвалидни колички, мощни дизелови двигатели и др. Важно правило при избора на батерия е да се вземе под внимание нейният капацитет, от който всъщност зависи и производителността - при по-голяма мощност се търси по-голям капацитет, за да се проведе едно безпроблемно обслужване на системите в работен режим.

Как да направите избор

Отделете време да огледате всяка една техническа спецификация, когато настъпи моментът да изберете тягов акумулатор. Следните параметри е редно да ангажират вниманието Ви по време на селекцията:

  • Производител на неговата батерия - Banner, Optima, Trojan, AGM Exide;
  • Вид - литиево йонни, гелови;
  • Поляритет - универсален, ляв и десен;
  • Капацитет на тяговия акумулатор - 12ah, 18ah, 20ah и от 30 до 240ah;
  • Гаранционен срок - 12 и 24 месеца;
  • Напрежение;
  • Технология;
  • Размери и др.

Онлайн платформа за пазаруване на магазин Макскар е удобна и предлага множество опции за бърз и лесен избор. Купете тягов или полутягов акумулатор изгодно и заложете на марки като Монбат, Варта и Бош - безупречно качество и модерен подход при всяка една техническа подробност. А можете да ни посетите и на някои от физическите ни адреси в град София и Варна. Изборът е Ваш!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95