Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: UPS

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Монтаж на акумулатори на място

Акумулатори за UPS

Има 23 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 814 отзив/а

Има захранващи устройства, които имат широк спектър на приложение. Такива са юпиес външните акумулатори, които служат за електроподаване, в случай на невъзможност за получаване на ток от централата поради конкретна причина. Те могат да захранват камините и печките за парно с водна риза, както и компютрите. 

Какво трябва да знаете за UPS акумулаторите?

Юпиесът използва акумулаторни батерии, които изискват периодична смяна. Това се извършва при невъзможност за поддържане на заряда, което намалява функционалността или я свежда до минимум. Батериите са проектирани да издържат за период от 3 до 5 години, но условията на употреба, както и интензитета на използване, могат да повлияят върху амортизацията. 

Олово-киселинните UPS акумулатори са най-често срещани и предпочитани, защото разполагат с висока производителност при изпълнение на зарядни цикли. Те позволяват захранване при различни температури. Капацитетът, който притежава, е много важен. Оптимален вариант, към който можете да се насочите е с параметри 7ah за капацитет и 12v мощност. Тяговите модели по AMG технология, използваща гелова основа, са функционални, с доказана ефективност и на достъпни цени.

Какви видове UPS акумулатори ще откриете в онлайн магазин Maxcar?

В нашия онлайн магазин Maxcar ще откриете богат асортимент от UPS акумулатори, които са с доказано високо качество, дълъг експлоатационен срок и отлични характеристики. 

Юпиес батериите, които ще откриете при нас, се разграничават според следните характеристики:

  • цена – предлагаме множество варианти, които са в отличен ценови диапазон;
  • капацитет на батерията – използват се най-често за 12 волтови компоненти, които разполагат с определен капаците. Ние предлагаме модели, които са с 1.3 ah, 2 ah, 5 ah, 7 ah. Най-големите са с капацитет от 24 ампер-часа;
  • размери – друга основна разлика, която определя типовете артикули в тази категория, са височина, широчина, дължина. Ще откриете различни варианти;
  • можете да ги откриете и по каталожен номер;
  • технология – основно разпределение на UPS компонентите е в зависимост от технологията, която използват. Често срещана е VRLA.

Изборът от артикули, сред които да избирате е голям, което ви позволява да вземете оптимално решение, касаещо капацитета, теглото, размерите. Избирайки UPS акумулатор от нас, вие си осигуряват дълготрайно полезно действие и подаване на мощен заряд. 

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95