Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: ACDelco

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

ACDelco акумулатори

Има 5 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 814 отзив/а

Автомобилните акумулатори под марката ACDelco се произвеждат от световноизвестният бранд General Motors. Корпорацията стана първата, приложила метода за изготвяне на акумулаторни пластини от сплавите олово и калций, което даде възможност на марката да стане най-добрата по качество в света, сред аналозите със същите конструктивни особености.

С какво акумулаторите ACDelco са по-добри от останалите

Сред предимствата може да се отбележи не само оригиналния съвременен дизайн, удобната сгъваема дръжка и комфорта при използване, но и оловно-калциевата решетка, създадена по Expanded metal технологията, осигуряваща намален разход на вода и съответно саморазряд. За по-голямо удобство, в здравия и надежден полипропиленов корпус, има вграден специален индикатор на заряда, позволяващ лесно и бързо да се информираме за наличния към момента ток.

Добре укрепената и масивна конструкция, позволява стабилното й прикрепване към предвиденото за целта гнездо, което повишава виброустойчивостта на батерията и надеждната й фиксация, дори и по време на офроуд. Съответно за повишаване на експлоатационния период е разработена специална лабиринт-образна система, събираща изпаренията от електролита и връщаща ги обратно в “банката”.

Защо бранда е предпочитан на пазара

В производството на продуктите се спазват строги стандарти, използва се само съвременно оборудване, непрекъснато се въвеждат нови технологии и всичко това заедно с дългогодишния опит позволи на ACDelco да постигне колосален успех. Целият продуктов арсенал се тества и отговаря на редица сертификати за качество.

Компанията освен, че изработва заводски резервни части за автомобилите на концерна General Motors, тя предлага акумулатори и за най-известните авто-производители, като: Toyota, BMW, Mercedes, Opel, Chevrolet и много други. А годишният оборот възлиза на около 27 милиарда щатски долара.

Мнение на специалистите

Съответствието с високите стандарти за ефективност, в съчетание с богатия опит и внедряваните нови технологии, производителя предлага наистина изключително надеждни батерии, гарантиращи:

  • дълъг експлоатационен период;

  • мощен стартов ток, без значение от ниските температури;

  • високотехнологично изпълнение;

  • наличие на съвременни системи за безопасност;

  • изгодни ценови предложения.

Всичко това гарантира една идея по-спокойно и безпроблемно пътуване, за това доверете са на топ-бранда в сектора и заложете на качеството.

Защо MAXCAR.BG

Защото на първо място имаме за вас най-широка продуктова гама за всички моторни превозни средства и конкурентни ценови предложения. На второ място специално сме се погрижили да получите интуитивна за работа уеб-платформа за лесно пазаруване и постоянен екип от експерти, които са на ваше разположение за въпроси и съдействие относно предлаганите от нас услуги и стоки, така че очакваме ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95