Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Banner

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Banner акумулатори

Има 110 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 803 отзив/а

Banner Batterien е популярен австрийски производител на акумулатори с почти вековна традиция в създаването на качествени продукти. Компанията може да се похвали с множество модели батерии за първоначално вграждане, доставяйки ги на известни марки европейски автомобили. На разположение са пълна гама от модели, която покрива 99% от нуждите. Серията Runnig Bull е изключително популярна на българския пазар. Buffalo Bull са акумулатори за камиони, тежки и товарни автомобили и селскостопанска техника. Предпочитан избор заради отличните гаранционни условия и невероятно съотношение - цена/качество.

Разликата между акумулаторите Banner и конкурентните

За разлика от батериите на крупните концерни, тези на Banner се произвеждат само на едно място в света, а именно в австрийския град Линц. Производителя не издава лицензи на странични разработчици, като по този начин запазва качеството на бранда. Това разбира се е забелязано и от водещите световни разработчици на автомобили.

Също така, продуктите на компанията се разработват с внедряването на иновативните технологии Accusafe и Calcium Power. Първата използва свойствата на специални мембрани, налични във всяка от пропките в отделните клетки, предотвратявайки изтичането на електролит. Също така, специална система улавя кондензираната от електролита течност и я рециркулира, с което се предотвратява проблема с “кипенето” на течността. Calcium Power отговаря за осигуряването на необходимия стартов ток, дори и при понижен заряд на батерията.

Другите предимства са:

  • Решетката им е със специална 3D форма, ускоряваща зареждането;

  • В електролита има състав, спомагащ за зареждането след дълбок разряд, например след продължителна неупотреба;

  • При спад в напрежението, решетката се деформира само около 2 мм, което запазва активната маса на пластината. В останалите решения, деформацията е около 10-12 мм;

  • Допълнителната обезопасяваща експлоатацията Double Top технология, предотвратява протичането при наклон от 45 градуса.

По-горе изброените предимства и технологии в комбинация с производството по стандарта ISO 9001, прави изделията на Банер изключително висококачествени, предоставящи безпроблемна работа дълги години напред.

Мнение от специалист

Философията на компанията e техническото съвършенство и по всичко личи, че Банер се справят отлично с това, предлагайки едни наистина съвременни технологични решения, особено след като вече са получили признание от известните автомобилни производители, като “Audi” “BMW” “Mercedes” “Porshe” и др.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото само в Макскар ще получите най-добрите цени, професионално обслужване и съдействие от специалист относно правилния избор, оформянето на поръчките и други въпроси, отнасящи се до предлаганите продукти.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95