Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Bosch

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Bosch акумулатори

Има 69 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Немската компания Bosch през 1927 година дава началото на производството на акумулаторни елементи и доста години напред задава тона на стандартите за продуктивност и ефективност. Вече повече от всякога изискванията към захранващите устройства са изключително големи. Ел-прозорците, покривите, климатиците, ABS, Start-Stop функции, въздушните възглавници и повишените температурни условия в двигателното отделение са малко от факторите, отговарящи за намаляване живота на батериите. Без спор в областта, Bosch се намира сред най-големите специалисти.

Отличителни характеристики на акумулаторите Bosch

За характерна особеност може да се отбележи повишеният капацитет и големият пусков ток при понижени температури, правейки ги подходящи за употреба, без значение от климатичните условия. Това е постигнато благодарение на иновативната PowerFrame технология на електродната решетка. Също така тук употребата на вода е съвсем малко, от което следва че процеса по саморазряд е сведен до минимум.

Основните преимущества са:

  • гарантирана мощ и бърз старт;

  • наличие на специални капачки-лабиринти и допълнителни газоотводи, правещи възможно употребата на батерията вътре в купето (разбира се конструкцията на елемента трябва да e налична);

  • безопасност при всякакви условия.

Защо са предпочитана марка на пазара

Защото са изключително надеждни и дълготрайни, а компанията в момента си сътрудничи с много автомобилни производители, създавайки специални акумулатори за различните автомобили с различни изисквания. От друга страна, съотношението им цена - качество е много добро, а положителните срещу отрицателните мнения от страна на потребителите е 70% към 30%. Това се дължи на постоянното развитие на компанията в сектора, предлагайки изключителна иновативност в областта и невероятни показатели на крайния продукт.

От друга страна, всяка от сериите включва няколко модификации, общият брой на които надвишава четиридесет единици, а това дава гъвкавост на потребителите по време на избора им на модел по предварителни изисквания.

Защо да пазаруваме в Maxcar.bg

Изграждането на прозрачни отношения с клиентите е запазената ни марка и постоянно се придържаме към нея, избягвайки прилагането на разпространените маркетингови трикове за манипулация, като задраскване на старите неактуални цени за всички продукти в магазина и предоставянето на подвеждаща информация.

Постарахме се да предоставим и удобна и лесна за работа уеб-платформа, така че всеки потребител, без значение от компютърните му умения да може да я ползва с лекота, а професионалните ни екипи с радост ще ви съдействат в правилния избор, така че заповядайте още сега.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95