Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Monbat

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Monbat акумулатори

Има 5 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Някои въпроси са неотложни и трябва да бъдат разрешени на момента. Като например смяната на автомобилния акумулатор, без който би било невъзможно да използваме превозното средство. За разлика от много други компоненти, чиито ремонт търпи отлагане, проверката на батерията на колата трябва да бъде извършена възможно най-скоро, за да се предотвратят още по-сложни технически казуси за разрешаване след време.

В раздела предлагаме акумулатори Монбат с гаранция за отлично качество, които са подходящи за дизел и бензин - направили сме ги достъпни на поносими цени, което ще Ви даде шанс да се погрижите за превозното средство по безкомпромисен начин. Направете своя избор с онлайн магазин Макскар и не оставяйте на заден план важните дела.

Защо да изберете акумулатори Монбат

Марката Monbat се е утвърдила на пазара в Източна Европа и е позната на търговци и дистрибутори вече 50 години, като фокусът на компанията е върху масовото производство на оловни акумулатори, което следва високотехнологичния прогрес и всички иновации, характерни за ниша като автомобилния сектор. През годините са разработени интегрирани производства, което включва добавяне на рециклиращи мощности и диверсификация на стоките с името Монбат. 

Ако се питате какъв акумулатор да изберете за своя автомобил, заложете на Монбат - подходящ избор за всеки отговорен водач на лека кола, за който сигурността по време на шофиране и изрядното техническо състояние на превозното средство са двете най-важни неща за него. Акумулаторните батерии с този бранд се отличават с висока производителност и оптимални технически показатели, които обуславят устойчивостта на автомобилния компонент и неговата дълговечност.

На кои технически характеристики да обърнете внимание

За да изберете подходящ акумулатор Монбат за коли, е нужно да обмислите някои базови и допълнителни спецификации, които са важни за извършването на правилна селекция. А именно: 

  • Размери;
  • Капацитет (ампера) - 50ah, 62ah, 65ah, 75ah, 80ah, 100ah и др.;
  • Вид клеми;
  • Напрежение/стартов ток; 
  • Технология/формула; 
  • Стандарт на кутията;
  • Прикрепяне;
  • Гаранция;
  • Цена. 

Акумулаторите Монбат в категорията се определят като технически и икономически изгодно решение, което се комбинира с максимални технически характеристики и отлична производителност в работен режим.

Защо да се доверите на Макскар

Предлагаме тягови акумулаторни батерии Монбат на топ цени и сме фокусирани върху това всеки един наш клиент да остане доволен от обслужването ни. Спечелили сме стотици положителни мнения, което се дължи на отличната ни репутация и висока мотивация, зад която стоят и реални действия. Ние сме Макскар и Ви очакваме! 

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95