Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Optima

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Optima акумулатори

Има 18 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Разчитаме на колата си изключително много, което прави нейната адекватна, но най-важното - навременна поддръжка, неизменна част от отговорностите ни като собственици и водачи на МПС. Ежегодно, а понякога дори и по-често, ни се налага да се занимаваме с леки до по-сложни и скъпоструващи ремонти, които извършваме с цел подобряването производителността на автомобила и неговото добро технологично представяне в рамките на експлоатационния му срок. 

Какви са предимствата на акумулаторите Оптима

Акумулаторните батерии Optima са сред най-добрите на пазара днес, защото предлагат висока устойчивост, намират широко приложение дори и при моторни превозни средства, при които се наблюдава значителна консумацията на енергия. Тяхното производство се извършва вече 40 години, което се дължи на перфектното съотношение между производителност, дизайн и приложение. 

Може да се каже, че акумулаторите Оптима превъзхождат много други батерии, като това се дължи на дългия им живот, надеждно използване и супер мощност. Представят се добре във всякакви ситуации, включително и при засилени вибрации или екстремни условия за експлоатация. Търсите идеалното решение за Вашия автомобил? Акумулатори Оптима са топ избор, на който си струва да заложите! 

Какво е тяхното предназначение

Акумулатори Оптима се използват за автомобили, мотоциклети и лодки, като продуктовият ни каталог включва и тягови батерии (гелови и сухи), които извършват множество цикли и издържат на дълбок заряд. Тяхното предназначение е да доставят ток за по-дълго време на превозни средства с различни механични и конструктивни особености - леки коли, електромобили, камиони и др. Оптима притежават много висока функционалност и могат да се използват дори и при промишлени машини. 

Как да направите избор

Ремонтът или смяната на акумулатора са сред най-честите дейности, с които ни се налага да се захванем, когато забележим, че колата пали трудно сутрин или дори още по-лошото - изгасва по време на движение и ни сблъсква с изключително неприятни ситуации с авариен характер. Според експертните мнения на специалисти, подобни проблеми не подлежат на отлагане и е нужно да се заемем с тях възможно най-скоро.

В този раздел на онлайн магазин Maxcar ще откриете тягови акумулатори Оптима, които имат уникална технология и осигуряват силен стартов ток. Следните критерии са от значение при избор: 

  • Предназначение;
  • Формула - гелови и сухи; 
  • Капацитет 9 (ампера) - 38ah, 50ah, 66ah, 75ah и др.;
  • Гаранция - 12 и 24 месеца;
  • Клеми - стандартни, тънки и комбинирани;
  • Напрежение - 6V и 12V;
  • Технология и прикрепяне;
  • Разбора със силов кабел за ток; 
  • Начин на зареждане.

Предлагаме акумулатори Оптима на ниски цени и гарантираме тяхното отлично качество, което е и водещ критерий за избор. Купете изгодно от Maxcar - заповядайте и в някой от физическите ни магазин в град София, Пловдив и Варна.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95