Филтриране

Активирани филтри:

  • Производител: Varta

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Varta акумулатори

Има 59 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Варта се явява световно известен бранд на Johnson Controls. Гарантирайки стабилно ежедневно захранване на колата дори и през студените зимни дни, акумулаторите на разработчика се произвеждат в съответствие с най-съвременните стандарти за качество. Предлагаме на вниманието Ви сериите: Varta Blue Dynamic, Silver Dynamic, Silver Dynamic AGM. За любителите на мотоциклетите: Varta Powersports Freshpack и Powersports AGM. За тежкотоварни автомобили: Promotive Blue и Silver.

С какво акумулаторите на Varta се отличават от останалите

Отличават се с изключително висока надеждност, поради наличието на иновативни технологии, като PowerFrame, увеличаващ експлоатационния период многократно. Също така, те са оборудвани със специални решетки, което ги прави устойчиви към вибрации и подходящи за употреба в градски и селски условия. Корпусите им са изработени от устойчив на въздействия от масло и бензин материал и няма да позволят изтичането на електролит.

Защо да изберем именно този производител

Защото компанията е вече със 125 годишна история и има хиляди доволни клиенти по целия свят. От друга страна, разработчикът твърди, че с неговите продукти винаги ще имате нужната енергия. Брандът е постоянно на гребена на технологичната вълна в областта, предоставяйки технологии, като PowerFrame и Absorbent Glass Mat, гарантиращи по-продължителна работа и надеждност в сравнение с класическите аналози.

Мнение на специалистите

За акумулаторите са характерни две основни особености, а именно:

  • мощност;

  • надеждност.

Батериите на производителя покриват и двете изисквания, заемайки водещи лидерски позиции в бранша, а според философията на компанията, качеството не търпи компромиси.

От друга страна, благодарение на фирмената PowerFrame технология, състояща се в използването на преработена структура на положителната решетка, се подобрява почти всеки параметър на продукта, а стотиците и хиляди доволни клиенти по света доказват това.

Защо да купим от Maxcar.bg

Освен, че предлагаме висококачествени стоки, разполагаме със сервизна база, в която имате възможността да смените маслото, филтрите и да се възползвате от различни други авто-услуги. Прозрачните отношения с клиентите пък ни позволяват да научим с детайли проблемите им и да предложим адекватни решения на атрактивни цени.

Ние не предлагаме продукти втора употреба, поради простата причина, че евтиното винаги излиза доста скъпо. Доверявайки се на новите и оригинални стоки от световно известните производители, като Варта, вие си гарантирате дългогодишно спокойствие и безпроблемна употреба на автомобила, така че заповядайте още днес дори! Очакваме Ви!

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95