Филтриране

Активирани филтри:

  • Технология: EFB

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Размери - Д/Ш/В (мм.)

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

EFB акумулатори

Има 27 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 821 отзив/а

Изберете надеждни EFB акумулатори за вашето превозно средство

EFB акумулаторите (Enhanced Flooded Battery) са модерна и иновативна технология в областта на автомобилните батерии. Те се отличават с висока енергийна ефективност, надеждност и дълъг живот. В сравнение с традиционните стандартни акумулатори, батериите, проектирани с тази технология, предлагат значително по-добри характеристики. Считат се за един от ключовите елементи за подобряване функционалността на автомобилната електрическа система.

Какви EFB акумулатори ще откриете в сайта на Maxcar?

В онлайн магазин Maxcar има различни видове ефб акумулатори, които са оптимизирани за работа при автомобили със старт-стоп системи. Предлагат се от основно от три производителя - Banner, Bosch и Varta, с различно предназначение, поляритет, капацитет, размер, стандарт на кутията, прикрепяне и гаранция. Ето и някои от най-търсените модели, от които може да избирате в каталога на Maxcar:

  • EFB 75Ah – това е типичен капацитет за EFB акумулатори и предлага добра производителност за автомобилите от този тип. Продуктите са с десен плюс и с различни ампери, от които – 700A, 730A и 760A;
  • EFB 70Ah – често търсени са и такива със 70 амперчаса, като в сайта ще откриете модели със 720A;
  • EFB 60Ah – този капацитет е по-нисък от 70Ah, но все още може е подходящ за някои автомобили със start-stop системи. Изборът на капацитет зависи от конкретните изисквания на автомобила и неговата електрическа система.

Всички предложения в сайта са с T1 стандартни клеми и напрежение от 12V. Прикрепянето им може да е B00 или B13. Спрямо различните акумулатори има артикули с L - висок стандарт на кутията, LB - Нисък и JIS – Японски стандарт. Гаранцията, за различните видове, е между 24 и 36 месеца. Цените и наличността на специфичните продукти може да варират в зависимост от характеристиките и марката.

Често задавани въпроси за EFB акумулатори

Какви са предимствата на EFB акумулаторите?

EFB акумулаторите имат няколко предимства. Те предоставят по-голяма енергийна плътност, по-дълъг живот и по-голяма устойчивост на цикли на зареждане и разреждане. Те също така са подходящи за автомобили със стоп-старт системи, където се изисква по-голяма мощност и надеждност.

Как да избера правилните EFB акумулатори за моя автомобил?

За да изберете правилните EFB акумулатори за вашия автомобил, е важно да проверите ръководството на производителя или да се консултирате с вашия доставчик. Те ще ви предоставят информация относно съвместимостта и спецификациите на акумулаторите, които са подходящи за вашия автомобил.

Колко често трябва да сменя

Продължителността на живота може да варира в зависимост от използването и условията на употреба. Обикновено, EFB акумулаторите се смятат за по-издръжливи от стандартните и имат по-дълъг животен цикъл.

Има ли разлика между EFB и AGM акумулаторите?

Да, има разлика между EFB и AGM акумулаторите. AGM (Absorbent Glass Mat) акумулаторите са подходящи за автомобили с високи енергийни изисквания и стоп-старт системи. Те предлагат по-висока издръжливост и по-добра производителност при студени условия. Въпреки това, EFB акумулаторите са по-икономичен вариант и се използват повсеместно в много автомобили със стоп-старт системи.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95