Филтриране

Активирани филтри:

  • Технология: Lithium-Ion

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Поляритет

Поляритет

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Стандарт на кутията

Стандарт на кутията

Прикрепяне

Прикрепяне

Монтаж на акумулатори на място

Lithium-Ion акумулатори

Има 10 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 812 отзив/а

Поради все по-широкото приложение на акумулаторите, технологиите на този тип батерии започнаха да се усъвършенстват и старите модели започват да се заменят с нови литиеви, по-безопасни и с по-дълъг живот.

Сред най-популярните се открояват литиево-йонните. В нашия онлайн магазин ще откриете богата гама от акумулатори, използващи такива батерии, дело на доказани и висококачествени марки.

Какво трябва да знаете за литиевите типове акумулатори?

Тези съвременни литиеви устройства за захранване на електронни апарати и превозни средства се делят на два вида. Те са:

  • литиеви – основният им електроден материал е под формата на сплави. Тези модели се водят реактивни. Имат висока енергийна плътност, дълъг живот и разполагат с възможност за бързо зареждане;
  • литиево-йонни – тяхното действие се основава и на йонни катоди и аноди. Характерното при тях е, че имат ниско саморазреждане, което е важно предимство, защото във времето, в което не се използват, те губят минимално количество енергия. Литиево-йонните акумулатори са предназначени за най-компактните и леки за пренос батерии.

И двата типа, литиеви и li-ion, разполагат с множество предимства, които осигуряват качествената им работа с голяма продължителност, минимална загуба на енергия и лесна поддръжка.

Какви видове ще откриете в Maxcar?

При нас ще откриете висококачествени артикули на марката Exide, които използват литиево-йонни акумулаторни батерии. Тяхното напрежение е 12V, а начинът им за прикрепяне е B00. Приложими са за различни превозни средства, като автомобили, мотоциклети, мотори, тягови, ATV, Jet, скутери, снегомобили.

Според поляритета си те биват с ляв и десен плюс, а капацитетът им варира от 1 до 29 Ah. Литиево-йонните акумулатори са с напрежение от 12 волта и се различават по размер на пусковия ток. Ще откриете модели със стартова мощност 180 А, 190 А, 290 А и други.

Разгледайте подробности за съвместимостта на li-ion акумулаторите с различните устройства и превозни средства в описанието, приложено към всеки артикул. За допълнителна сигурност може да потърсите сътрудничество от нашия екип.

Често задавани въпроси за литиевите акумулатори

Каква е разликата между литиево-йонни и литиево-полимерни акумулатори?

Литиево-йонните акумулатори използват течна електролитна среда, докато литиево-полимерните използват полимерен гел или полимерна електролитна среда. 

Колко цикъла на зареждане и разреждане издържат литиевите акумулатори?

Литиевите акумулатори могат да издържат от 500 до 1000 цикъла на зареждане и разреждане, в зависимост от конкретната марка и модел. При правилна употреба и поддръжка, те могат да продължат да функционират в продължение на години.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95