Филтриране

Активирани филтри:

  • Технология: VRLA

Производител

Производител

Капацитет

Капацитет

Предназначение

Предназначение

Технология

Технология

Гаранция

Гаранция

Напрежение

Напрежение

Клеми

Клеми

Монтаж на акумулатори на място

VRLA акумулатори

Има 42 продукта.

Оценете Акумулатори от MAXCAR
Рейтинг 4.3 от 813 отзив/а

Безтоковото електричество се превърна в универсален метод при работа с много уреди и превозни средства. Ако разполагате с такъв вид батерия, е необходимо да сте наясно с техническите особености и експлоатация. Vrla акумулаторите са чудесен вариант за автомобила, поради издръжливостта и силния заряд, помагащи при стартирането. Устройствата могат да се използват и при задвижването на мотори, яхти, също и електрически уреди. Мултифункционалността им ви позволява да ги използвате при всякакви метеорологични условия.

Какво представлява VRLA технологията?

Устройството е изградено от киселинна батерия, като се контролира от високо технологичен клапан. Високата технология помага за самото действие на заряда на батерията, като унищожаването не е позволено, поради високото вътрешно налягане. Зареждането на уреда става с помощта на прикрепени плюсови и минусови клапи. Vrla акумулаторите имат свойството за собствено зареждане при съхранение на сухо място и при нормални температурни условия. Кутията, в която са разположени всички части, е изцяло затворена, а при липса на заряд за по-дълъг период, се наблюдава изпарение от електролитна течност.

Видове VRLA акумулатори  в раздела?

Според спецификата на действие и структура, се делят на:

  • Absorption Glass Mat — електролита се усвоява и забавя от подложки, изградени от стъкло без да причинява наводнение в плочите. Могат да се монтират и противоположно, без да причиняват проблеми при работа;
  • Gel Cell батерии — геловите врла акумулатори са изградени от оловни елементи и електролит, който е изграден от сярна киселина и дестилирана вода. Продължителността им е по-голяма от останалите, като се налага прибавяне на силициев диоксид.

И двата вида vrla акумулатори са качествени, но трябва да се съобразите с изискванията на автомобила.

Надеждна енергия за вашия автомобил: Изберете VRLA акумулатори от Maxcar!

Vrla акумулаторите са едни от най-предпочитаните части за коли. Продуктите, които ще намерите в онлайн магазина, са подходящи за различни марки коли и други моторни превозни средства. Ще откриете марки като Universal Power, Yuasa и SSB. Има опция, според модела на автомобила и спецификацията на двигателя, да изберете нужните авточасти, както и възможност за монтаж на устройството. Поръчка над определена сума, доставката е напълно безплатна. Цените са съобразени с качеството и гаранцията на артикулите. Затова не се колебайте и поръчайте най-добрият вариант за вашето превозно средство.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95