Акумулатори Iskra на конкурентни цени — Maxcar.bg

ТърсенеФилтрирай

Активирани филтри:
  • Производител: Iskra
Производител
Предназначение
Поляритет
Напрежение
Капацитет
Клеми
Технология
Размери - Д/Ш/В (мм.)
Стандарт на кутията
Прикрепяне
Акумулатори

Има 9 продукта.

Показани 1 - 9 от 9 продукти

Акумулатори Iskra

Основана през 1960 г. в Пазарджик, компанията Елхим-Искра и до днес е сред топ-производителите на тягови и стартерни акумулатори, а употребата на иновативни технологии и съвременно оборудване, гарантира ефективност и дълготраен продукт на достъпни цени. Постоянният контакт с потребителите, позволява на разработчика да научава потребностите им и съответно да усъвършенства продуктите си, а пригодността е гарантирана от над 100 отделни мини-теста, през които преминава всяка от батериите.

С какво акумулаторите Iskra се отличават от останалите

Предназначени са за употреба в моторни превозни средства, селскостопански машини, пътно-строителна техника и т.н. Най-важните преимущества на тези елементи са:

  • Съответствието им с множество сертификати за качество, като OHSAS 18001:2007, ISO 9001-2008 и др;

  • В производствения процес се използва абсолютно чиста сплав от олово с марката С1;

  • Коефициентът на полезно действие (КПД) е 95%;

  • Повече от 1500 номинални зарядно-разрядни цикъла;

  • 8 г срок за работа при намален до 60% капацитет;

  • По време на производствения процес, постоянно се съблюдават определени параметри за качество, посредством съвременна апаратура;

  • Корпусите им са изработени от киселинно-устойчиво силиконово покритие, разработено по специална фирмена патентована от Elhim Iskra технология. Характеризира се с повишена устойчивост към агресивната околна среда и позволява работата на продукта, дори и в най-тежките експлоатационни условия.

Защо да изберем точно този производител

Защото продукцията на българския завод "Елхим-Искра" за половин век се утвърди с перфектното съчетание на ниски цени и европейско качество. Към момента се употребяват от много от собствениците на японски и немски технологии, които преминават на Елхим-Искра, оставяйки само положителни отзиви за тези батерии.

Също така, чрез собственото си изследователско производство, разработчикът е един от най-добрите професионалисти в бранша, създавайки съвременни иновативни разработки, достойни за повечето европейски производители. Сред големите клиенти на компанията са такива, като Siemens и Alstom. А многобройният положителен потребителски отзив е още един фактор да се доверим на тези батерии.

Защо да купим от MaxCar.bg

Защото Maxcar предлага само качествени акумулатори с ясен произход и на достъпни цени. А максимално прозрачните търговски отношения и професионализъм на нашите екипи, съчетани с лесната за пазаруване уеб-платформа са допълнителен стимул и фактор да предпочетете нас пред останалите, така че заповядайте!

Още

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

София, Люлин 2, бл. 276

0895 95 40 60

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432