Акумулатори Tudor на конкурентни цени — Maxcar.bg

ТърсенеФилтрирай

Активирани филтри:
  • Производител: Tudor
Производител
Предназначение
Поляритет
Напрежение
Капацитет
Клеми
Технология
Размери - Д/Ш/В (мм.)
Стандарт на кутията
Прикрепяне
Акумулатори

Има 13 продукта.

Показани 1 - 13 от 13 продукти

Акумулатори Tudor

Основана през 1897 година от Хенри Тюдор, изобретателя на принципа за производство основата на решетката, компанията Tudor се фокусира върху създаването на висококачествени акумулаторни батерии. Към днешна дата тя е собственост на концерна EXIDE, а 60% от стоките на разработчика влизат в комплектното оборудване на автомобилните брандовете, като Fiat, Nissan, WV, BMW и др.

Защо да изберем акумулаторите на Tudor

Защото те са с повишена устойчивост към вибрации, което ги прави по-дълготрайни и са с понижен ефект на корозия, поради специалната Expanded Metall технология на оловно-калциевата решетка. В основата й стои употребата на определено количество калции в пластините, забавяйки разрушителния ефект и увеличавайки експлоатационния период на продукта.

Абсолютно 100% необслужваеми са поради спецификата на електролита им, а добре херметизираният корпус няма да позволи никакво разливане и загуба на течност, което прави продуктите на бранда изключително надеждни и безопасни.

Устойчиви са на циклични зареждания и с успех задържат продължително време натрупания в тях заряд, дори и при продължителен престой, без употреба. Характеризират се с възможност за отдаването на силен първоначален стартов ток, без значение околните метеорологични условия, а подобрената система за отвеждане на газовете ги прави подходящи и за употреба вътре в купето.

Мнение на специалист

Tudor е не просто производител на акумулаторни батерии, но той също се счита за научно-изследователски център в областта. Потребителите отдавна са се убедили в качеството на стоките с тази марка, така че не за първи път заема челно място сред световните производители в бранша.

Отделно продуктите на разработчика отговарят на редица сертификати и всяка нова партида щателно се проверява за съответствие със строгите изисквания за високо качество на компанията. Вземайки в предвид по-горе изложената информация и хилядите доволни клиенти на производителя, можем с увереност да ви препоръчаме да изпробвате и вие тези стоки.

Защо да изберем Maxcar.bg

Защото, избирайки нашият магазин, от който да пазарувате, вие отдавате предпочитание на:

  • качеството;

  • изгодните ценови предложения;

  • професионалното и гъвкаво обслужване;

  • прозрачните търговски отношения;

  • максимално интуитивната уеб-платформа за пазаруване;

  • бързите доставки и др.

От тези и още куп предимства можете да се възползвате, само ако изберете Maxcar.bg Очакваме Ви дори и в момента!

Още

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

София, Люлин 2, бл. 276

0895 95 40 60

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432