Аксесоари за коли

Има 543 продукта.

Оценете Аксесоари за коли от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 93 отзив/а

За подобряване на комфорта в автомобилите, камионите и останалите видове МПС се използват специални автоаксесоари. Те представляват различни допълнения, чиято цел е подобряването на комфорта и функционалността по време на път. Кои са задължителните елементи за всяка кола и какви трябва да вземете със себе си по време на път?

Аксесоари за коли

Какви автоаксесоари трябва задължително да имате

Съществуват задължителни неща, които трябва да има във всяка кола и те ясно са посочени в правилата за движение. Тяхната липса може да се окаже пречка за преминаване на автомобила на годишен технически преглед и да доведе до глоба. Всеки собственик на МПС трябва да притежава автоаксесоари като комплект за първа помощ, предупредителен триъгълник и пожарогасител.

Сред останалите задължителни елементи е наличието на светлоотразителна жилетка. Тя се носи в условия на влошена видимост, при излизане от колата и извършване на крайпътен ремонт. При транспортирането на дете под 7-8 години, то трябва да се намира в специално детско столче.

Кои да вземете преди тръгване на път

На пътя никой не е застрахован от евентуални внезапни повреди и възникване на технически неизправности. За тяхното отстраняване са необходими и различни инструменти като резервна гума, помпа или мини компресор за помпане, фенерче, нож и т.н. Непременно в багажника си преди път трябва да имате автоаксесоари, като кабели за подаване на ток и въже за теглене. Наличието на ръкавици, манометър за определяне на налягането в гумите, спрей за тяхното напомпване и т.н. Всички тези автоаксесоари ще ви направят подготвени за различните, свързани с техническото състояние на автомобила, непредвидени ситуации на пътя.

Какви са полезни за зимата

Когато температурите паднат под нулата и завали сняг, сутрин колите са затрупани и е необходимо разчистването на снега и леда от стъклата. За целта се нуждаете от автоаксесоари като стъргалка за лед, сгъваема лопата за сняг и ръкавици. Добър вариант е да имате и малка метличка, която бързо отстранява снега върху стъклата и тавана на колата. Те са компактни, не заемат много място и винаги са в готовност при необходимост. Към зимните аксесоари често се причисляват и кабели за подаване на ток, тъй като ниските температури са негатив за акумулатора.

Аксесоари за автомобили

Какви се предлагат в Maxcar

В онлайн магазина ще откриете основно два вида автоаксесоари:

  • за продължителна употреба – това са всички отделни елементи, които позволяват многократна употреба. Те са за дългосрочна експлоатация. Такива са четките за сняг, манометър, помпа и други;
  • консумативи – автоаксесоари, които се изхабяват и изискват подмяна след време на употреба. Техни представители са спрейовете за почистване на табло, полир пастата, пожарогасител, ароматизатор и т.н.

В раздела на сайта ще откриете всички описани до момента автоаксесоари, които са гарантирано качествени, дълготрайни и евтини.

Кои още могат да са от полза

Сред най-търсените и предпочитани автоаксесоари са различните допълнения, чиято основна цел е увеличаване нивото на комфорт и удобство при каране. Те добавят функционалност и гъвкавост в различни случаи. Такива са стойките за телефон, зарядните устройства за кола, ароматизатори, овлажнители, пречистватели.

Защо пазаруването от Maxcar е препоръчително

Ние предлагаме широка гама от принадлежности за коли на отлични цени. Ние сме от дълги години на пазара и сме познати на голяма част от потребителите. Доста от тях са наши лоялни клиенти, а други предстои да се присъединят към тях. Освен огромното разнообразие от автоаксесоари и достъпните оферти ние периодично правим промоции, даваме възможност за връщане на покупката и гаранция за качество. Нашите специалисти са достатъчно компетентни и могат да съдействат при проблеми с избора или друго, свързано с дейността ни.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95