Ангренажен ремък к-кт

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


При настъпване на технически преглед и профилактика на автомобила, възникват много въпроси относно километрите и допълнителните изисквания за частите на много коли. Основните ангренажни компоненти, които се предлагат при наложителна цялостна смяна, включват ремък, помпа и други. Тези части са изработени от висококачествени материали и подпомагат доброто функциониране на мотора. Удобството, че се предлагат в комплект, осигурява по-добро и лесно монтиране. Всеки елемент отговаря по прикрепване и по функционалност за даденото превозно средство.

Какво включва ангренажният комплект?

Основните компоненти са изработени според устройството и характеристиките на различните видове двигатели. В раздела ще намерите комплекти от:

  • Ангренажен ремък — при мотори, където е необходимо да се избегне пряко докосване на буталата и клапаните;

  • Крепежни елементи — служат за съединяване на отделните детайли в двигателя на колата;

  • Обтяжни и паразитни ролки — това са лагери, изградени от метални сачми, допринасящи за фиксирането на ремъка.

Към някои от вариантите има включена и водна помпа, защото нейната смяна е наложителна при основна подмяна на ангренажни елементи.

Видове ангренажни комплекти за автомобили

Голяма част от комбинациите са изградени, да съвпаднат с двигателя на колата, за която сте избрали варианта. В някои от случаите е необходима периодична намеса на специалист, поради възможни допълнителни механични настройки. Ремъкът, помпата и ролките са задължителни, ако желаете да подмените изцяло вътрешната структура. Може да изберете и отделните ангренажни компоненти, без да се налага да закупувате комплекта. Препоръчително е да сте запознати с номера на елемента, за да избегнете връщане, поради несъответствие. По този начин, си осигурявате удобство при монтажа.

Направете правилния избор с Maxcar - надеждност и качество на услугата

В онлайн магазина може да откриете най-разнообразни варианти за вашия автомобил. Освен авточасти, сайтът предлага аксесоари, батерии и други компоненти за всякакви превозни средства. Марките SKN, SNF, DAYCO, CONTITECH и BOSCH са доказани с високо качество и са на достъпни цени. Има и възможност за бърза доставка, като може да прегледате стоката преди да се разпишете. Към всеки от комплектите има гаранционна карта, както и произход, означаващо, че високото качество, е гарантирано. Не се колебайте, а поръчайте само с няколко клика, оптималният за колата ви вариант.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви