На 25 май ще работят всичките ни магазини (от 10 до 15 часа)!

Авточасти за AUDI 90 | Цени — Maxcar.bg

Авточасти за AUDI 90

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
Модел Година на производство
90 (81, 85, B2)1984 - 1987
90 (89, 89Q, 8A, B3)1987 - 1991

Търсите части за AUDI 90. В страницата ни можете да откриете 571 624 продукта на примамливи цени. За да продължите напред се нуждаем от данни за годината на производство на автомобила, вид гориво, кубатура на мотора и мощност в киловати и конски сили. Знайте, че често два сходни двигателя да имат различен КОД, който определя конструктивни разлики в производството.
Хубаво е внимателно да проверите в документацията на колата си и да намерите точния код. Само с него ще сте спокойни, че сте подбрали коректната част и ще избегнете несъвместимост, съответно забавяне на ремонта и извънредни парични разходи. Не се свенете да заявите помощ от наш служител, ако намирате проблем да дадете точните данни.
Понякога се налага да бъдат разглеждани и технически скици на системите и допълнителни проверки със специализиран каталог. MAXCAR.BG предлага цялостна техническа консултация по телефон или е-мейл, която дава възможност за връщане на продукта при проблем. Цените на всички авточасти са без включена доставка, която се изчислява допълнително.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти AUDI 90

Оценки и Отзиви

Вашата поръчка се обработва ...