Горивен филтър за GEELY BO

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел GEELY

Двигателят с вътрешно горене се счита за много чувствителен към всевъзможни замърсявания на горивото. Затова e обезателно филтрирането на горивото с помощта на отделен горивен филтър. Без споменатите резервни части правилната и дълготрайна работа на мотора практически е невъзможна.

Горивен филтър за различните марки автомобили: параметри

Към днешна дата съществуват няколко видове горивни филтри, които са подходящи за различни модели автомобили. Всички те се различават по следните параметри:

  • степента на филтрация (груба или фина);
  • работно налягане (високо или ниско);
  • тип на корпуса (от пластмаса или от метал);
  • вид на горивото (дизелово гориво, бензин).

Филтърът за грубо пречистване се намира преди горивната помпа на двигателя на бензин. За мотора на дизел трябва употреба на цели два вида (тънки и груби), за да по-добре да се изчиства горивото. Пластмасовият корпус струва по-малко, но металния вариант се счита за по-качествения и дълготраен. Филтрите с ниско налягане могат да бъдат използвани след или преди горивната помпа в карбураторните двигатели.

Къде да купим горивни филтри за GEELY BO?

В интернет-магазина "Maxcar" може да се види голяма гама от надеждни и качествени части за BO. Ние притежаваме следните предимства: достъпни цени, прозрачни отношения с купувачите, квалифицирани служители, които винаги ще се притекат на помощ при всеки въпрос.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти GEELY BO

Оценки и Отзиви