Новини

Горивен филтър за GEELY BO

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел GEELY

Двигателят с вътрешно горене се счита за много чувствителен към всевъзможни замърсявания на горивото. Затова трябва да филтрирането на горивото с помощта на отделен горивен филтър. Без тези резервни части безпроблемната работа на мотора почти е невъзможна.

Горивен филтър за отделните марки автомобили: характеристики

В момента се разграничават няколко видове горивни филтри, които са подходящи за различни модели автомобили. Всички те се различават по следните параметри:

  • степента на филтрация (груба или фина);
  • работно налягане (високо или ниско);
  • тип на корпуса (пластмасов или от метал);
  • вид на горивото (дизелово гориво, бензин).

Филтърът за грубо пречистване може да бъде монтиран преди горивната помпа на бензиновия мотор. За мотора на дизел се препоръчва използване на цели два вида (тънки и груби), за да горивото да се пречиства по-фино. Пластмасовият корпус може да се купи не толкова скъпо, но металния вариант е по-качествения и траен. Филтрите с ниско налягане могат да бъдат използвани след или преди горивната помпа в карбураторните двигатели.

Къде да закупим горивни филтри за GEELY BO?

В интернет-магазина "Maxcar" вие можете да намерите широка избор на надеждни и качествени части за BO. Ние притежаваме такива плюсове: достъпни цени, прозрачни отношения с купувачите, квалифицирани служители, които винаги ще се притекат на помощ при всеки въпрос.

 
Популярни авточасти GEELY BO

Оценки и Отзиви