Горивен филтър за NISSAN NV350

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел NISSAN

Двигателят с вътрешно горене е много чувствителен към разнообразни замърсявания на горивото. Затова е задължително почистването на горивата с помощта на отделен горивен филтър. Без тези детайли трайната работа на мотора практически е невъзможна.

Горивен филтър за различните марки автомобили: особености

Днес съществуват няколко видове горивни филтри, които се монтират в различните модели автомобили. Всички те се отличават един от друг по следните характеристики:

  • степента на филтрация (груба или фина);
  • работно налягане (високо или ниско);
  • материал на корпуса (пластмасов или метален);
  • вид на горивния ресурс (дизелово гориво, бензин).

Филтърът за грубо пречистване може да бъде монтиран преди горивната помпа на бензиновия мотор. За мотора на дизел трябва използване на цели два вида (тънки и груби), за да по-добре да се изчиства горивото. Пластмасовият корпус струва по-малко, но металния вариант е признат за по-качествения и дълготраен. Филтрите с ниско налягане могат да бъдат използвани след или преди горивната помпа в карбураторните двигатели.

Къде да намерим горивни филтри за NISSAN NV350?

В интернет-магазина "Maxcar" представя огромна избор на надеждни и качествени части за NV350. Ние имаме такива качества: достъпни цени, прозрачни отношения с купувачите, квалифицирани служители, които винаги ще се притекат на помощ при всеки въпрос.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти NISSAN NV350

Оценки и Отзиви