Новини

Горивен филтър за NISSAN NV350

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел NISSAN

Двигателят с вътрешно горене се счита за много чувствителен към различни замърсявания на горивата. Затова е задължително почистването на горивата с помощта на специален горивен филтър. Без тези части добра и дългосрочна работа на двигателя практически е невъзможна.

Горивен филтър за различните марки автомобили: параметри

Към днешна дата се разграничават няколко видове горивни филтри, които са подходящи за различни модели автомобили. Всички те се отличават един от друг по следните характеристики:

  • степента на филтрация (груба или фина);
  • работно налягане (високо или ниско);
  • материал на корпуса (от пластмаса или от метал);
  • вид на горивото (дизелово гориво, бензин).

Филтърът за грубо пречистване се използва преди горивната помпа на бензиновия мотор. За дизеловия мотор се препоръчва използване на цели два вида (тънки и груби), за да по-добре да се изчиства горивото. Пластмасовият корпус струва по-малко, но металния вариант е признат за по-качествения и дълготраен. Филтрите с ниско налягане могат да бъдат използвани след или преди горивната помпа в карбураторните двигатели.

Къде да намерим горивни филтри за NISSAN NV350?

В интернет-магазина "Maxcar" представя широка избор на надеждни и качествени части за NV350. Ние притежаваме такива качества: приятни цени, открити отношения с купувачите, квалифицирани работници, които винаги ще се притекат на помощ при всеки въпрос.

 
Популярни авточасти NISSAN NV350

Оценки и Отзиви