Горивен филтър за OPEL

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

Горивният филтър дават възможност ефективно и филтриране на ръждата, прахта и останалите частици да попаднат, които двигателя в изглежда като касета. Той монтира и се особената в горивната магистрала. Благодарение на помага филтрираща хартия, той мотора на работи по-дълго с вътрешно горене да .

Горивен филтър: характеристики

Преди подмяна на тази част автомобила, е нужно да се определи какъв точно мотор се използва във вашата кола:

  • карбораторни – отличава се с ниско налягане в горивната система, горивната смес минава през гумени шлангове, а горивния филтър е произведен от метал или пластмаса;
  • инжекционни – високото налягане се получава поради електронно впръскване в цилиндрите, така че горивните филтри тук трябва да бъдат изработени от стомана.

Ако вие използвате дизел, то тогава освен главния филтър също се препоръчва да заложите на още един, който да помогне за по-доброто филтрирате на горивото от цялата мръсотия.

Къде да закупите горивни филтри за OPEL?

Онлайн-магазинът "Maxcar" предлага на своите клиенти широка гама от качествени и надеждни части за всяка марка автомобил. Ние предоставяме със следните отличителни черти: приятни цени, квалифицирани работници, които винаги ще Ви помогнат, бърза доставка, открити взаимоотношения с купувачите.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти OPEL

Оценки и Отзиви