Новини

Горивен филтър за OPEL

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

Горивният филтър дават възможност качествено и да се отървете от ръждата, прахта и другите частици да попаднат, които двигателя в има вид на касета. Той поставя и се особената в горивната магистрала. Благодарение на помага филтрираща хартия, той мотора на остане в работно състояние по-дълго с вътрешно горене да .

Горивен филтър: особености

Преди подмяна на тази част колата, се препоръчва да се обърне внимание какъв точно двигател се използва във вашата кола:

  • карбораторни – отличава се с ниско налягане в горивната система, горивото преминава през маркучи от каучук, а горивния филтър е изготвен от метал или пластмаса;
  • инжекционни – високото налягане се получава поради електронно впръскване в цилиндрите, така че горивните филтри в тази система трябва да бъдат метал.

Ако вие притежавате дизел, то тогава освен основния филтър също следва да използвате още един, който да помогне за по-доброто пречистване на горивото от цялата мръсотия.

Къде да намерите горивни филтри за OPEL?

Онлайн-магазинът "Maxcar" предлага на своите клиенти голяма гама от качествени и дълготрайни части за всяка марка автомобил. Ние предоставяме със следните отличителни черти: достъпни цени, квалифицирани консултанти, които винаги ще отговорят на всичките Ви въпроси, бърза доставка, прозрачни взаимоотношения с купувачите.

 
Популярни авточасти OPEL

Оценки и Отзиви