Хидравличен филтър за FIAT

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

В настоякото съвремие хидравликата се нуждае от специална система за филтриране. Ако тя е надеждна с качествени филтри, хидравликата ще работи още дълги години.

Хидравличният филтър на автомобила: параметри

Хидравличната течност е съставена от най-разнообразни вещества, така че филтрирането помага за премахването на механичните елементи (прах или абразив). Ако в системата се износват клапаните или другите детайли, то поради това в нея се появяват уплътнители и метални парчета, които негативно се влияят на състояние на колата като цяло. Пълнежът на хидравличния филтър се разделя на два вида:

  • за еднократна употреба - хартия и неорганично фибростъкло;
  • възстановяемо - влакно, произведено от неръждаема стомана стомана.

Главната задача на хидравличния филтър може да се нарече задържането на твърдите частици и отстраняването им от работната течност. Обичайно тази система включва в себе си такива компоненти, като:

  • корпус (купа);
  • система индикация за замърсяване;
  • филтърен елемент;
  • пропускащ клапан.

Към днешна дата почти никой самостоятелно не избира хидравлични филтри, защото за това е необходимо да се знае точно какъв е състава на работната течност, налична във автомобила Ви и колко течност средно изразходва по време на на шофиране.

Къде да купим хидравличен филтър за FIAT?

В интернет-магазина "Maxcar" е представена широка гама качествени и надеждни детайли за всяка марка автомобил. Ние различаваме следните качества: достъпни цени, открити отношения с купувачите, квалифицирани служители, които са готови винаги да Ви съдействат.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти FIAT

Оценки и Отзиви