Маслен филтър за PEUGEOT 5008

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел PEUGEOT

Масленият филтър се използва за почистване от абразивни частици, които могат да попаднат в маслото чрез горивната или въздушна система. Той също така успява да се справи с металните частици, които се образуват в процеса на работа на мотора и останките, които се отделят след изгаряне на горивото.

Маслен филтър на колата: от какви елементи се състои

Самият маслен филтър за всяка марка автомобил е:

  • филтриращ елемент
  • два клапана (обратен и пропускащ)
  • специална хартия

Паралелния филтър позволява пропускане на маслото директно, а не чрез филтърния елемент, благодарение на това няма да възникне маслен глад, ако филтъра изисква почистване или маслото в него е станало по-гъсто. Обратния клапан се включва в себе си мембрана от тънка гума. Той задържа масло във филтъра, за да бъде подадено при стартиране на мотора. Филтърния елемент е най-високо ценената част от масления филтър на всеки модел автомобил, а цената зависи именно от неговата устойчивост. Отличава се по форма на многолъчева звезда, което позволява да се увеличи площта на филтриращия елемент. В настоящия момент превозните средства използват два вида маслени филтри: филтри в едно и касетни.

От къде да купим маслен филтър за PEUGEOT 5008?

В интернет-магазина "Maxcar" предлага широка гама от дълготрайни и надеждни детайли за 5008. Ние притежаваме следните качества: цени, квалифицирани работници, готови да отговорят на всички ваши въпроси, открити отношения с клиентите.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти PEUGEOT 5008

Оценки и Отзиви