Филтри

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


Важна роля за изправността на колата играе качеството на филтрационните детайли, които осигуряват стабилна работа на отделните системи, така че тяхната навременна подмяна е гаранция за ефективна работа на вашия автомобил. Видове филтрационни елементи Съществуват 4 вида филтри, които позволяват задържане на замърсяването от различен произход и осигуряване на непрекъснатост в работата на машината:

  • маслен;
  • въздушен;
  • салонен;
  • горивен.

Маслените Ви позволяват да предотвратите попадането в двигателя на прах, мръсотия и малкофракционни твърди частици. Качеството на въздушната филтрация на частите също влияе върху работоспособността на двигателя, неговите характеристики и разход на гориво.

Филтърът за купето пречиства въздуха от прах, а също и спомага за задържането на неприятните миризми на бензин, газ и т.н. Горивният пречиствателен елемент Ви позволява да пречистите горивото от примеси и замърсители, повишавайки по този начин цялостната работна ефективност на автомобила.

MAXCAR — всичко за вашата кола

Автомобилни филтри от всякакъв вид и предназначение можете да поръчате в нашия онлайн магазин MAXCAR на най-атрактивни цени. Широката гама на каталога ще Ви позволи да изберете модел за всеки автомобил.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви