Хибрид за RENAULT

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

Без значение, че хибридните превозни средства съвсем наскоро се появиха на вътрешния пазар, интересът към тези превозни средства мигновено стана доста голям,. Тези коли се отличават с възможностите за използване както на бензин, така и на електричество за движение.

Хибридни автомобили: параметри

Електромотора на автомобила Ви позволява да получите моментална мощност, без да използва в същото време горивото и без да действа негативно върху околната среда. Но ако е необходимо подобряване на скоростта, се включва бензиновия двигател. Важнитепреимущества на тези превозни средства могат да се нарекат:

  • икономичност – разходът на бензин е с 25% по-малко;
  • батериите могат да получават заряд от бензиновия двигател;
  • значителни икономии на гориво при шофиране в града.

Но, за съжаление, дори и най-съвременния автомобил може да се повреди. Затова доста е важно откриването на качествен сервиз с резервни части за такива превозни средства.

Къде да купим части за хибридния автомобил RENAULT?

"Maxcar" - онлайн магазин, в който имате възможност да откриете качествени и здрави аксесоари за всяка марка хибридна кола. Ние притежаваме следните качества: изгодни цени, честни отношения с клиентите, квалифицирани работници, които ще дадат отговор на вашите въпроси.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти RENAULT

Оценки и Отзиви