Аудиосистема за Информационна система

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


Качествената аудио система в автомобила може да осигури ясно и наситено звучене, при което ще чуете и най-малките нюанси на произведенията. Постигането на добро звучене е доста трудно, но с помощта на специалистите от MAXCAR ще можете да намерите най-доброто решение за вашия автомобил.

Видове автомобилни звукови системи

Съществуват две основни групи акустични системи, които можете да инсталирате в автомобила си:

  • компонентни;
  • коаксиални.

В първия случай звукът се възпроизвежда с помощта на високоговорители, разположени в различните части на купето, което позволява постигане на ефект на присъствие. Стандартният комплект се състои от два високочестотни и два ниско-средночестотни високоговорители, но за по-добър ефект се препоръчва използването и на най-малко един субуфер.

Коаксиалната акустика е представена във вид на една колона, в която са свързани високоговорителите. В този случай, посредственото качество на звука се компенсира от ниската цена и простотата на монтажа.

MAXCAR — акустични системи на достъпни цени

В нашия интернет магазин Ви очаква голям каталог от аудиосистеми в широк ценови диапазон, както и качествено обслужване и срочна доставка, която Ви позволява бързо да получите поръчката си във вашия град.

  Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви