Авточасти за KIA SPORTAGE

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
Модел Година на производство
SPORTAGE (K00)1994 - 2004
SPORTAGE (JE_, KM_)2004 - 2010
SPORTAGE (SL)2010 - 2016
SPORTAGE (QL, QLE)2015 - До сега

Търсите резервни части за KIA SPORTAGE. В страницата ни можете да намерите 571 624 авточасти на примамливи цени. За да продължите напред се нуждаем от данни за годината на производство на автомобила, вид гориво, кубатура на агрегата и мощност в киловати или конски сили. Обърнете внимание, че се случва два еднотипни агрегата да имат различен КОД, който означава конструктивни промени при производството.
Съветваме ви отговорно да намерите в документите на автомобила си и да откриете търсения код. Само с него ще сте сигурни, че сте избрали коректната част и ще отхвърлите несъвместимост, съответно забавяне на ремонта и извънредни парични разходи. Не се притеснявайте да заявите помощ от наш консултант, ако имате проблем да дадете точните данни.
Често се налага да бъдат проверявани и технически чертежи на системите и допълнителни проверки със специализиран каталог. Maxcar предлага пълна техническа консултация по телефон или е-мейл, която дава възможност за връщане на артикула при несъвместимост. Цените на всички продукти са без включена доставка, която се изчислява допълнително.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти KIA SPORTAGE

Оценки и Отзиви

Вашата поръчка се обработва ...