Маслен радиатор

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


Всеки човек, разбиращ от автомобили, знае, че охладителната система е изключително важна. Нейното значение за изрядността на колата определя необходимостта от изправността на отделните й компоненти, към които се отнася и масленият радиатор.

Ние от онлайн магазин Maxcar ви предлагаме нови и втора употреба маслени радиатори за коли, които можете да откриете на достъпни цени.

Какво представлява масленият вариант и за какво служи 

Радиаторът е важен компонент от колата и по-специално от двигателя с вътрешно горене. При работата на колата, водната риза се нагрява и за да се контролира температурата, както и да не се стига до прегряване, има необходимост от радиатор. Той охлажда двигателя и спомага за правилното протичане на процесите в превозното средство.

Маслената разновидност носи допълнителна защита и благодарение на нея се извършва топлообмен, разпределен между атмосферния въздух и течността. Разликата между обикновения и масления компонент от охладителната система е ефективността – втората разновидност извършва топлообмена по-качествено. Регулирането на топлината се извършва посредством охладително масло.

Използването на тази част е много важно за по-новите модели коли, които чрез работата на двигателя отделят по-висока температура, при която започва процес по изпаряване на маслото, намиращо се в двигателя. Благодарение на тази разновидност, двигателят се охлажда по-бързо.

Какви маслени радиатори за коли предлагаме от Maxcar

Качеството на този компонент, както и дългосрочната му употреба, зависят до голяма степен от производителя и материалите, които той влага за изработката му. В зависимост от това се определя топлопроводимостта. Ние от Maxcar предлагаме:

  • Компоненти с естествена охлаждаща система – не използва допълнителни средства за обмяна на въздуха;

  • Компоненти с изкуствена охлаждаща система – системата е снабдена с допълнителен радиатор, който да засили въздушния поток.

Нашите предложения са изработени предимно от алуминий, което гарантира високо качество и устойчивост на частта.

Можете да намерите както чисто нови, така и части за коли втора употреба, в зависимост от предпочитанията. За да намерите най-оптималната част за вашия автомобил, трябва да посочите конкретната марка, модел, година на производство и тип на двигателя. Предоставяме възможност за търсене и чрез номер на шасито и регистрационен номер на частта.

Освен конкретната част, можете да откриете и други елементи, необходими за извършване за ремонтната дейност по смяна на елементите на охладителната система. Всеки артикул се предлага с гаранционен срок, който най-често е две години.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви