На 25 май ще работят всичките ни магазини (от 10 до 15 часа)!

Авточасти за NISSAN TIIDA | Цени — Maxcar.bg

Авточасти за NISSAN TIIDA

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
Модел Година на производство
TIIDA седан (SC11)2004 - 2013
TIIDA хетчбек (C11)2004 - 2013
TIIDA седан (SC12)2011 - 2016
TIIDA хетчбек (C12)2012 - 2013

Търсите части за NISSAN TIIDA. В каталога ни можете да откриете 571 624 продукта на конкурентни цени. За да продължите напред трябва да изберете данни за годината на производство на колата, вид гориво, обем на мотора и мощност в киловати и конски сили. Имайте предвид, че е възможно два подобни мотора да имат различен КОД, който определя технически промени при производството.
Разумно е отговорно да намерите в документацията на автомобила си и да намерите този код. Само с него ще сте спокойни, че сте намерили нужната част и ще избегнете несъвместимост, съответно забавяне на ремонта или извънредни парични разходи. Не се притеснявайте да заявите помощ от наш служител, ако изпитвате затруднение да дадете точните данни.
Често има нужда да бъдат проверявани и технически скици на системите и задълбочени проверки със фирмен софтуер. Maxcar предлага пълна професионална консултация по телефон или имейл, която дава възможност за връщане на артикула при проблем. Цените на всички артикули са без включена доставка, която се изчислява допълнително.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти NISSAN TIIDA

Оценки и Отзиви

Вашата поръчка се обработва ...