Пружинно окачване за FIAT

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

Окачването на автомобила е система, която включва в себе си лостове, шарнири, пружини, амортисьори и други компоненти. Тя се смята за посредник между пътната настилка и каросерията на колите.

Окачване за автомобили: параметри

Главна негова задача може да се нарече предоставянето на постоянна връзка между покритието на пътя и гумите на колата. Точно окачването отговаря за различните динамични натоварвания, които то поема, както и противодейства на евентуалното накланяне на купето на автомобила по време на движение в кръг. Разбира се, в процеса на използване на превозното средство, състоянието му непрекъснато се променя. Различните части на окачването могат да се повредят по различно време, на което оказват влияние много фактори. Ключовите детайли на окачването са:

  • направляващи елементи;
  • еластични елементи;
  • амортисьори.

В окачването повечето леки автомобили обикновено се се прилагат пружини, които са от стоманен прът с кръгово напречно сечение.

Къде да закупя окачване за FIAT?

В интернет-магазина "Maxcar" е предложена на клиентите голяма гама от качествени и надеждни части за автомобили за ремонт на всички марки превозни средства. Ние се отличаваме с такива предимства: приятни цени, прозрачни отношения с купувачите, бърза доставка до всички градове на страната, квалифицирани работници, които решат ще всички ваши въпроси.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти FIAT

Оценки и Отзиви