Новини

Пружинно окачване за FIAT

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.

Окачването на автомобила е система, която се състои от лост, шарнири, пружини, амортисьори и други елементи. Тя се смята за посредник между пътя и каросерията на колите.

Окачване за автомобили: характеристики

Ключова негова функция може да се нарече осигуряването на постоянен контакт между покритието на пътя и колелата на превозното средство. Точно окачването поема и се опитва да намали различните динамични натоварвания, противодейства на преобръщането на каросерията на автомобила под въздействието на центробежните сили по време на надпревара в окръжност. Разбира се, в процеса на използване на автомобила, състоянието му непрекъснато се променя. Отделните детайли на окачването могат да се повредят по различно време, на което оказват влияние много фактори. Ключовите детайли на окачването са:

  • направляващи елементи;
  • еластични елементи;
  • амортисьори.

В окачването повечето леки коли най-често се се прилагат пружини, които са от стоманен прът с кръгово напречно сечение.

Къде да намеря окачване за FIAT?

В интернет-магазина "Maxcar" е предложена на клиентите широка гама от качествени и надеждни части за автомобили за ремонт на всички марки превозни средства. Ние притежаваме такива преимущества: приятни цени, прозрачни отношения с клиентите, бърза доставка до всички градове на страната, квалифицирани служители, които решат ще всички ваши въпроси.

 
Популярни авточасти FIAT

Оценки и Отзиви