На 25 май ще работят всичките ни магазини (от 10 до 15 часа)!

Авточасти за OPEL ZAFIRA | Цени — Maxcar.bg

Авточасти за OPEL ZAFIRA

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
Модел Година на производство
ZAFIRA A ван (T98)1999 - 2005
ZAFIRA B (A05)2005 - До сега
ZAFIRA B Van (A05)2005 - До сега
ZAFIRA TOURER C (P12)2011 - До сега

Търсите авточасти за OPEL ZAFIRA. В каталога ни можете да намерите 571 624 продукта на примамливи цени. За да продължите напред се нуждаем от информация за годината на производство на автомобила, вид гориво, обем на агрегата и мощност в киловати или конски сили. Знайте, че се случва два подобни двигателя да имат различен КОД, който говори за конструктивни промени при производството.
Хубаво е старателно да проверите в документите на колата си и да откриете точния код. Само с него ще сте сигурни, че сте намерили правилната част и ще отхвърлите несъвместимост, съответно забавяне на ремонта или непредвидени парични разходи. Не се свенете да заявите помощ от наш сътрудник, ако намирате затруднение да въведете точните данни.
Редовно има нужда да бъдат проверявани и технически схеми на системите и задълбочени проверки със фирмен софтуер. Фирмата предлага пълна техническа консултация по телефон или е-мейл, която дава възможност за връщане на стоката при несъвместимост. Цените на всички авточасти са без включена доставка, която се изчислява допълнително.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти OPEL ZAFIRA

Оценки и Отзиви

Вашата поръчка се обработва ...