Подгревна свещ

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


Автомобилните технологии се развиват непрестанно през последните десетилетия. Хората измислят всякакви нови технологии, като подгревната свещ. В нашия онлайн магазин maxcar.bg, се намират подходящи такива компоненти на евтини цени. Те са изработени от материали с високо качество.

Какво представлява

Подгревната свещ е компонент, който извършва последващо подгряване, благодарение на което дизеловият или бензиновият двигател на автомобила стартира. Всяка подгревна свещ е част от цилиндър и се намира или в предкамерата, или в горивната система на превозното средство.

Процесът на запалване на двигателя оказва влияние върху газовете на колата. Тези елементи, в комбинация с останалите такива, отговарят за намаляването на вредните емисии. Това пък, от своя страна спомага, за опазването на околната среда.

Какви видове подгревни свещи имаме

Ние от Maxcar предлагаме нагревателни компоненти, от които разполагаме с различни модели със специфични характеристики. Разнообразието при подгревните свещи е голямо и е важно да изберем правилния модел за нашия автомобил. В нашия сайт има компоненти като:

  • Модели със сензор на налягане – те оптимизират работата на подгревната свещ и редуцират емисиите, които вредят на околната среда. Този вид измерва налягането в камерата на горивото със своя сензор и отчита резултатите в електрониката за управление. Характеристиките включват принцип на сензора, гъвкавост, здравост, интегрираност, работна температура и диапазон на налягане;

  • Керамични елементи – достигат максимална температура от 1300 градуса за по-малко от 3 секунди. Осигуряват повече стабилност, производителност, както и по-добър разход на гориво;

  • Високотехнологични стоманени модели – те издържат бързи, издръжливи и екологични решения. Те разполагат с двуфазна и трифазна технология и гарантират, че дизелът изгаря по-безшумно;

  • Модели за търговски превозни средства – направени са, за да отговарят на изискванията на по-тежките превози. Те включват система за запалване с пламък, спомагателни нагреватели и жични нишки като подгряващи елементи. Първите осигуряват надеждно стартиране, вторите допълнителна топлина и комфорт, а последния вид е от по-старите, но е най-надежден и издръжлив.

Смяната на подгревната свещ е сложен и труден процес. Професионалната помощ е нещото, към което трябва да се насочим при наложителен ремонт. Ще заплатим повече пари за техник, но си гарантираме качествен продукт, който ще издържи на последващи натоварвания.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви