Спирачна система за HYUNDAI H100

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел HYUNDAI

Именно спирачната система се смята за една от най - основните във всяка автомобил. Нейната основна задача се заключава в намаляването на превозното средство до пълното му спиране. Тя включва в себе си няколко елемента и части.

Спирачната система на автомобила: особености

В момента във всяка кола се срещат няколко вида спирачни системи:

  • работна – прилага се за спиране на превозното средство при всяка скорост до забавяне или пълното спиране. Започва да функционира след, като е бил натиснат педала на спирачката;
  • резервна – употребява се само в случай, когато работната не се задейства. Тя може да бъде автономна или пък някои от нейните задачи могат да се поемат от работната система;
  • паркинг – тя се употребява за известно време, държейки автомобила на място без движение;
  • спомагателна – употребява се само при превозни средства с голям полезен товар, давайки възможност за намаляване скоростта при спускане.

Различните марки автомобили притежават разнообразие от компоненти и системи, които помагат за подобряване на ефективността при забавяне (допълнителна спирачна система, антиблокираща спирачна система, сервоусилвател на спирачките).

От къде да купим спирачна система за HYUNDAI H100?

Онлайн-магазинът "Maxcar" предлага широка гама от дълготрайни и надеждни детайли за H100. Нашите основни качества могат да се нарекат: адекватни цени, открити връзки с купувачите, квалифицирани работници, готови винаги да Ви се притекат на помощ.

  Оригинални авточасти за други автомобили
Популярни авточасти HYUNDAI H100

Оценки и Отзиви