Новини

Спирачна система за HYUNDAI H100

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел HYUNDAI

Именно спирачната система се смята за една от най - главните във всяка транспортно средство. Нейната приоритетна задача е в намаляването на превозното средство до пълното му спиране. Тя включва в себе си няколко компонента и части.

Спирачната система на автомобила: характеристики

Днес във всеки автомобил има няколко вида спирачни системи:

  • работна – използва се за спиране на автомобила при всяка скорост до забавяне или пълното спиране. Започва да функционира след, като е бил натиснат педала на спирачката;
  • резервна – употребява се само в случай, когато работната е развалена. Тя може да бъде автономна или пък някои от нейните функции могат да се изпълняват от работната система;
  • паркинг – тя се употребява за известно време, държейки автомобила на място без движение;
  • спомагателна – употребява се само при автомобили с голям полезен товар, давайки възможност за намаляване скоростта при спускане.

Различните марки автомобили притежават различни устройства и системи, които помагат за увеличаване на ефективността при забавяне (допълнителна спирачна система, антиблокираща спирачна система, сервоусилвател на спирачките).

От къде да открием спирачна система за HYUNDAI H100?

Онлайн-магазинът "Maxcar" предлага богата гама от издръжливи и надеждни компоненти за H100. Нашите основни качества могат да се нарекат: адекватни цени, прозрачни връзки с клиентите, квалифицирани работници, готови винаги да Ви се притекат на помощ.

 
Популярни авточасти HYUNDAI H100

Оценки и Отзиви