На 24 май ще работим извънредно с празнично работно време

Авточасти за SUBARU WRX на супер цени — Maxcar.bg

Новини

Авточасти за SUBARU WRX

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МоделГодина на производство

Търсите части за SUBARU WRX. В каталога ни можете да откриете 571 624 продукта на топ цени. За да продължите напред трябва да изберете данни за годината на производство на колата, вид гориво, кубатура на двигателя и мощност в киловати и конски сили. Знайте, че често два еднакви мотора да имат различен КОД, който показва конструктивни разлики в производството.
Важно е старателно да проверите в документите на колата си и да откриете този код. Само с него ще сте сигурни, че сте избрали нужната част и ще избегнете несъвместимост, съответно забавяне на ремонта или извънредни разходи. Не се притеснявайте да заявите помощ от наш сътрудник, ако намирате затруднение да дадете точните данни.
Понякога се налага да бъдат проверявани и технически скици на системите и задълбочени проверки със фирмен каталог. Maxcar предлага пълна техническа консултация по телефон или поща, която дава възможност за връщане на артикула при несъвместимост. Цените на всички продукти са без включена доставка, която се изчислява допълнително.◄ Обратно към избор на модел SUBARU