Новини

Ръчна скоростна кутия за FIAT ULYSSE

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.
МоделГодина на производство


◄ Обратно към избор на модел FIAT

Скоростна кутия се счита за специален конструктивен компонент на трансмисията в колите. С нейна помощ изменяте въртящия момент, посоката на движение на автомобила и скоростта. Също така, тя спомага за разединяването на двигателя с вътрешно горене от трансмисията за трайно време.

Скоростна кутия за различни марки автомобили: характеристики

В настоящия момент се произвеждат такива видове трансмисии, които се отличават по принципа на работа:

  • степенна;
  • безстепенна;
  • комбинирана.

Видът на скоростната кутия зависи от вида на трансмисията и модела на колата. Степенните възможности, от своя страна се делят на:

  • механични;
  • роботизирани или автоматични.

Механичният модел превключва предавките ръчно. Роботизираната превключва предавките автоматично. Безстепенната предавателна кутия автоматично вариатор. може да се нарече по- Те променят предавателното число благодарение на бавно механичен или хидравличен преобразувател на въртящия момент. Понякога използвания скоростни кутии автоматизираните на ръчно превключване.

Къде да намеря скоростна кутия за FIAT ULYSSE?

В интернет-магазина "Maxcar" е представена широка гама от фирмени качествени компоненти за ULYSSE. Ние се отличаваме със следнитеособености: приятни цени, квалифицирани работници, готови винаги да Ви помогнат, открити отношения с клиентите, оперативна доставка до всички региони.

 
Популярни авточасти FIAT ULYSSE

Оценки и Отзиви