Въздушно окачване

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОМОБИЛ
ТЪРСЕНЕ ПО ШАСИ / VIN
НОМЕР НА АВТОЧАСТ
МОЯТ ГАРАЖ Предварително запазени автомобили за по-лесен и бърз достъп.


Напоследък, новите технологии завладяват не само света на колите, но и всички сфери. Говорейки за машинния напредък обаче, няма как да не споменем създаването на въздушното окачване. В онлайн сайта ни, както и във физическия магазин на Maxcar, предлагаме търсения компонент, съответстващ на конкретния модел автомобил, който притежавате. В комбинация с високото качество, ще се снабдите с тях на достъпни цени.

Същност на въздушното окачване

Системата за пневматично въздушно окачване е универсално и адаптивно устройство. То се задвижва от специален компресор или електрическа помпа с цел да се изпомпва въздух в гъвкави маншони, изработени от подсилен с текстил тип гума. Този компонент се превърна в неизбежна част от нашите автомобили.

Тези амортисьори се различават от хидропневматичните такива, тъй като не използва течност, а въздух под налягане. Този компонент спомага спокойното движение и управление на превозното средство. Употребата му намалява рисковете от възникване на пътно-транспортно произшествие.

Какви са предимствата на нашите части за въздушно окачване

Независимо дали става дума за ръчно, или за електронно въздушно окачване, плюсовете, които нашите компоненти ще ви донесат, са многобройни. Като положителни мнения за този елемент окачествяваме:

  • Наличието на комфорт – почти безшумното придвижване в комбинация с редуцирането на вибрациите във волана или педалите предотвратяват причиняването на дискомфорт или умора във шофьора;

  • По-слабо износване на системата – въздушното окачване осигурява по-малко разкъсване на компонентите, тъй като те не поемат толкова вибрации;

  • Намаляване склонността към подскачане – тъй като се наблюдава така наречения “porpoising” в камионите с късо междуосие, тази система подпомага редуцирането му;

  • Подобрява височината на возене – теглото на товара не е отчетливо дори да се постигне по-висока скорост на автомобила;

  • Развиване на високи скорости – особено в завоите, системата помага за поддържането на по-големи километри, което се дължи на пневматичността.

Въздушното окачване подобрява възможностите на всяко превозно средство, осигурявайки по-добро сцепление. Компонента може да се регулира по усещане, така че да може водачът да се чувства удобно докато шофира. В случай, в който има теглене на тежки товари, тази система поддържа превозното средство балансирано.

В комбинация с високото качество на въздушното окачване, което ние от Maxcar предоставяме на своите клиенти, трябва да осигурите на своя автомобил надежден професионалист, който да извърши работата си коректно по смяна на тази част. Така ще сте сигурни, че ще се подобри усещането по време на возене.

 
Оригинални авточасти за други автомобили

Оценки и Отзиви