Козметика за коли

Има 65 продукта.

Оценете Козметика за кола от MAXCAR
Рейтинг 4.7 от 80 отзив/а

Когато става дума за поддръжка на автомобила, има голям набор от продукти и процедури, които помагат за почистването и запазването на външния и вътрешния вид на колата. Благодарение на козметиката за превозни средства, която играе решаваща роля в поддръжката, ще бъдете доволни и радостни. Осигурете на колата си безупречен облик и отлични резултати. Ние, от онлайн магазин Maxcar предлагаме набор от автокозметика, която може да намерите в нашия каталог на атрактивни цени.

Каква козметика за коли ще откриете в Maxcar?

В зависимост от това дали искате да предпазите външната или вътрешната част на автомобила, те биват:

 • за вътрешно обслужване – интериорът на автомобила и неговата поддръжка са изключително важни. Средствата за почистване и поддържане на свежия облик в интериорната част на МПС, са : 
  • автокозметика за таблото – то е сред детайлите в автомобила, които са изложени на замърсявания, наслояване на прахови частици. Може да използвате различни артикули от нашия каталог, като сред предпочитаните са микрофибърна кърпа на Michelin и Forch спрей за арматурно табло;
  • автокозметика за кожа – за да изчистите и запазите кожения салон и волана в добро състояние, може да използвате специални продукти, които са предназначени за третиране на естествена и еко кожа. Те подхранват и предпазват кожената повърхност от изсушаване, напукване и избледняване, като поддържат мекотата и естествения блясък. Предлагаме Motul car care leather cleaner за почистване на кожа, с който резултатите след използването му ще ви удивят;
  • козметика за текстил – от такъв материал може да бъдат седалките, възможни са мотиви по вратите и тавана. За изчистването им ние предлагаме Motul fabric & upholstery cleaner за почистване на тапицерия и придаване на свеж аромат.
 • за външно обслужване – спрямо нуждите за поддръжка на външността на колата, те биват: 
  • автокозметика за боята на колата – включва различни продукти, предназначени за чистене, полиране и защита на боята. За вас предлагаме Motul scratch remover, който премахва драскотини и Bardahl polish renovator полираща паста за отлична и гладка повърхност;
  • автокозметика за гумите и джантите – те са важни за екстериора и безопасността, затова трябва да ги поддържате в добро състояние, като ги почиствате и освежавате. При нас може да намерите артикули, като Michelin Четка за почистване на джанти и Stac plastic гланц за гуми;
  • автокозметика за стъклата – добре почистени стъкла не само подобряват видимостта, но и придават естетически вид на колата. За вашите нужди имаме Motul glass cleaner и телескопична четка за стъкла с микрофибър.

Ароматът също е важен. При нас може да намерите различни видове ароматизатори, като Areon ken bubble gum, Bmw vitaling woods и други, както и модели за климатик.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95