Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Косачки

Предназначение

Предназначение

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

API

API

JASO

JASO

Масла за косачки и мотофрези

Има 6 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1142 отзив/а

Моторните машини, като косачките, притежават двигател, който задвижва уреда. За целта той се нуждае от масло. В повечето случаи, бензиновите косачки се предлагат без налично такова, което създава необходимост от закупуването му отделно. Важно при закупуването на нова мотофреза, както и за поддържането на стара такава, е да се снабдите с консуматив, който да осигури качествената и надеждна работа. 

Съвети от нашите специалисти

Когато използвате различни видове бензинови косачки, несъмнено трябва да се уверите, че те разполагат с двигателно масло. Ако стартирате мотофрезата без наличието на такова, можете да предизвикате повреди. Нашият екип дава следните съвети, които да ви помогнат при избора на масло за мотофрези:

  • изберете подходящ консуматив – ще откриете различни продукти, които са подходящи за двутактови косачки. Има и такива за четиритактови. Някои продукти са предназначени за смазване на трансмисията на диференциали, скоростна кутия и раздатъчни кутии. Наричат се редуктори. За да разберете какво масло за мотофрези ви е необходимо, прочетете инструкциите от производителя, приложени при закупуването на уреда. Там ще откриете конкретния модел, което да ви даде насоки при избор на консумативи;
  • важно е да се насочите към висококачествени консумативи, защото именно те ще осигурят устойчивостта, издръжливостта и дългосрочното ползване на избрания от вас уред;
  • преди използването, прочетете каква е минималната температура на работа. Повечето първокласни продукти позволяват прилагане при всякакви температури и притежават добър вискозитет.

Какви видове масла за мотофрези ще откриете при нас, в онлайн магазин Maxcar?

В нашия онлайн магазин Maxcar ще откриете висококачествени артикули в категорията, които да осигурят максимално дългата и функционална употреба на вашето устройство за косене. Ние работим само с доказани производители на двигателни консумативи, каквито са Motul Garden, Castrol, Mobil. Артикулите ни са минерални и синтетични и са предназначени за косачки. Те се различават по вискозитет, литраж и вид на самите уреди, в които следва да се приложат. 

Разполагаме с малки опаковки от 1 литър, както и по-големи от по 2 литра. 

Всеки артикул в категорията се предлага на достъпни цени. Осигурете на вашето средство за косене възможно най-качественото масло за мотофрези.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

02 443 40 60

0884 22 40 60

София, бул. Сливница 259

02 444 60 40

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

032 518 432

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95