Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Лодки

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

API

API

Масла за моторни лодки

Има 10 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1195 отзив/а

В сърцето на всяка моторна лодка, независимо дали за спорт, риболов или разходка, лежи нейният двигател – частта, която изисква внимание и грижа. Изборът на подходящо масло е важен, защото точно този консуматив гарантира оптималното функциониране и дълъг живот на работа на мотора.. 

Защо е важно да изберем правилните масла за нашите лодки

Маслата за моторни лодки са разработени, за да срещнат уникалните изисквания на морската среда и да осигурят максимална защита на двутактови и извънбордови двигатели. Изборът на правилните масла за моторни лодки е от съществено значение за предотвратяване на преждевременно износване и удължаване на живота на тази важна част. Тези продукти са специално формулирани, за да предложат:

  • Защита срещу корозия;
  • Намаляване на износването: ефективната смазка намалява триенето между движещите се части;
  • Подобрена ефективност: правилните продукти могат да подобрят икономичността на горивото и общата производителност на плавателния съд.

Как да изберем подходящите масла за нашите лодки

Изборът на масла за моторни лодки зависи от няколко ключови фактора:

1. Тип на двигателя: различните двигатели - двутактови или четиритактови - изискват различни типове масла.

2. Условия на употреба: маслата трябва да бъдат подходящи за специфичните условия на употреба, като например спортно каране, риболов или дълги плавания.

3. Производителни изисквания: винаги следвайте препоръките на производителя на вашата лодка за спецификациите на маслото.

Онлайн магазина ни Maxcar предлага широка гама от масла за моторни лодки на атрактивни цени, което гарантира, че ще намерите идеалния продукт за вашия плавателен съд.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95