Филтриране

Активирани филтри:

  • Предназначение: Мотоциклети

Производител

Производител

Вискозитет

Вискозитет

Предназначение

Предназначение

Литри

Литри

Тип масло

Тип масло

ACEA

ACEA

API

API

JASO

JASO

Масла за мотоциклети

Има 145 продукта.

Оценете Автомобилни масла от MAXCAR
Рейтинг 4.5 от 1206 отзив/а

Техническата течност в мотоциклетния двигател директно определя експлоатационния му живот. В същото време, мотоциклетното масло е адаптирано за работа и в системата на съединителя. Авто- и мото-маслото имат различна структура, така че не могат да бъдат използвани при различните типове двигатели.

Как да изберем мото-масло

Съществуват много модели моторни масла, така че собствениците на подобна техника често изпитват затруднения с определянето на:

  • Основата. В зависимост от препоръките на производителя на мотоциклета, се използва минерална, синтетична или полусинтетична. Последната се счита за универсален вариант.

  • Вискозитет. В съответствие с препоръките на производителя на скутера, мотопеда или АТВ, се избира и вискозитета, който се обозначава с абревиатурата SAE. Например, SAE10W-40. 10W в този случай - това е показателя на вискозност, W40 - температурата (лятото).

  • Типът на двигателя (дву- или четиритактов). Обозначава се като 2T или 4T. Препоръчва се използване само на подходящия тип, за да се удължи живота на двигателя.

Мото маслото трябва да се сменя на всеки 5 хиляди километра или след период на продължителна консервация. Например, след престой в есенно-зимния период.

Защо да изберете Maxcar

Ако търсите мотоциклетно масло на най-добра цена, тогава онлайн магазинът Maxcar предлага голям избор от варианти. Тук са представени технически течности и качествени автомобилни резервни части за всички съществуващи модели.

Просто трябва да изберете продукт и да се запознаете с характеристиките му. Ще бъдете приятно изненадани от цената на стоките и бързината на доставката.

Виж още Скрий

Предлагаме експресна и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други. Ние доставяме дори до най-малките села.

София, ул. Пирин 58

0882 66 79 00

София, бул. Сливница 259

0882 02 57 75

София, Младост 1, бл. 141

0899 40 60 17

Пловдив, Тракия, бл.169

0895 53 92 52

Бургас, ул. Я. Комитов 16

0894 77 40 60

Варна, ул. Подп. Калитин 2

0895 53 20 95